Dizi Haberleri

The Expanse’in Final Sezonu Onaylandı

Aralık ayı içerisinde Amazon Prime Video üzerinden beşinci sezonu yayınlanacak olan efsane bilimkurgu dizisi The Expanse’in altıncı sezonu sipariş edildi.

Önceliri SyFy kanalında yayınlanan fakat sonrasında iptal edilen The Expanse’e, Amazon Prime sahip çıkmıştı. Aynı hızla ve kalitede devam eden sezonların ardından yavaştan sona gelmeye başladık.

Ülkemizde Enginlik Serisi adı altında ilk üç kitabı İthaki Yayınları tarafından basılıp yarım bırakılan efsane bilimkurgu serisinin dizi uyarlaması olan The Expanse için altıncı sezon siparişi verildi. Bu sezonun final sezonu olacağı ve diziye veda edeceğimiz de eklendi.

Öte yandan dizinin kemik kadrosunda yer alan, Rocinante’nin pilotu Alex Kamal’ı canlandıran Cas Anvar‘ın yeni sezonda yer almayabileceği söyleniyor. Cas Anvar’a, geçtiğimiz yaz aylarında cinsel taciz suçlamaları bulunmuş ve bir dizi dava açılmıştı. Bu süreçten ötürü mü yoksa Amazon Prime ve yapımcıların tutumundan mı bilinmez Anvar’ın, yüksek ihtimalle son sezonda yer almayacağı söyleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.