Dizi Haberleri

The Big Bang Theory Yan Dizisinde Üç Oyuncu Geri Dönüyor

Popüler komedi dizisi The Big Bang Theory, bilim insanları, geek kültürü ve arkadaşlık üzerine kurulu hikayesiyle dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi kazandı. Ancak dizinin bazı kesimler tarafından beğenilirken, bazı “geek” ve “nerd” toplulukları tarafından eleştirilmesiyle de biliniyor. Kimi izleyiciler dizi sayesinde kendilerini ana akım kültürde temsil edilmiş hissetti, kimileri ise dizinin bu toplulukları nasıl yansıttığına dair soru işaretleri taşıdı.

2019 yılında, 12 sezonun ardından final yapan dizi, televizyon tarihine adını yazdırmayı başardı. Ayrıca hayranlarına, altı sezonu tamamlamış olan Young Sheldon isimli bir öncül yan dizi de sundu. Görünen o ki, bu evrenin hayranları oldukça fazla. Nisan 2023 itibarıyla ise, The Big Bang Theory evreninde geçecek başka bir yan dizi üzerinde çalışmalar yapıldığı duyurulmuştu.

🔸Geek Nedir?

Üç Oyuncu Diziye Geri Dönüyor

Diziyle ilgili çalışmalar sürerken, şimdi yeni bir gelişme var. Variety‘nin haberine göre, The Big Bang Theory yan dizisinde üç tanıdık yüz yer alacak. Bu oyuncular arasında Brian Posehn (Caltech’te jeolog olan Bert Kibbler), Lauren Lapkus (Stuart’ın çizgi roman dükkânındaki asistanı ve sevgilisi Denise) ve Kevin Sussman (çizgi roman dükkânının sahibi Stuart Bloom) yer alıyor. Ancak, dizinin resmi olarak onay alıp almayacağı ve ne zaman izleyiciyle buluşacağı henüz belli değil.

The Big Bang Theory yan dizi

Chuck Lorre’nin Yeni Projesi

Bu yeni yan dizinin arkasındaki isim ise, The Big Bang Theory‘nin yürütücü yapımcısı ve yaratıcısı olan Chuck Lorre. Lorre, Warner Bros. Television ile genel bir anlaşmaya sahip ve bu çerçevede yeni içerikler üretmeye devam ediyor. Ancak, The Big Bang Theory yan dizisi hakkında henüz pek fazla bilgi yok. Dizi, tamamen yeni karakterler mi tanıtacak yoksa tanıdık yüzlere mi odaklanacak, bu sorular henüz yanıtlanmadı. İzleyiciler olarak hangisini tercih edeceğimiz de belirsiz. Ama dizinin geçmişine bakıldığında, hayranların yeni hikâyeleri sabırsızlıkla beklediğini söylemek yanlış olmaz.

Beklentiler ve Tahminler

Diziyle ilgili elimizde fazla bilgi olmasa da, “Bazinga” anlarının eksik olmayacağı bir yapım olacağı tahmin ediliyor. The Big Bang Theory hayranları için bu yan dizi, evrenin genişlemesi açısından büyük bir merak konusu. Önümüzdeki günlerde dizinin onay alıp almayacağı ve daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor. Yeni karakterler ve hikayelerle bu sevilen evrenin genişlemesi, hayranlar arasında heyecan yaratmaya devam ediyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.