Dizi Haberleri

Taika Waititi, HBO Max için Korsan Dizisi Çekecek

Taika Waititi ve HBO arasında imzalanan anlaşmanın ardından, Oscar ödüllü yönetmenin, kanalın online yayın platformuna yeni bir dizi çekeceği öğrenildi.

Şu an için adı Our Flag Means Death olan dizi, 18. yy döneminde geçen bir korsan hikayesi olacak. Senaryo olarak gerçek bir tarihi kişilik olan Beyefendi Korsan lakaplı Stede Bonnet merkezde olacak. Orta halli bir burjuvayken, hayatından sıkılıp korsanlık yapan Bonnet’in macerası komik bir dille anlatılacak.

ABD kıyılarını bombalayıp yağmalayan, ticaret gemilerini soyan Revenge gemisinin maceraları anlatılacak. Böyle hikayenin arkasında Waititi varsa, iyi bir komedi-macera dizisi olacağı kesin.

Taika Waititi, dizinin yapımcılığını üstlenirken yazar olarak People of Earth isimli absürd komedi dizisinin arkasındaki isim David Jenkins tercih edildi. Jenkins’e bu konuda yardımcı olacak isim ise Waititi’nin aynı isimli filminden yola çıkılarak dizileştirilen What We Do in the Shadows‘un yazarı Garrett Basch olacak.

Dizinin çekimleri, yayın tarihi ve oyuncu kadrosu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak söylenene göre Taika Waititi’nin, Thor: Love&Thunder filmiyle işi bittikten sonra dizinin çekimlerine başlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.