Dizi Haberleri

Sweet Tooth, Robert Downey Jr. Tarafından Netflix’e Uyarlanacak

DC Comics’in sevilen sıradışı çizgi roman serilerinden biri olan Sweet Tooth’un, Robert Downey Jr.’ın yapım şirketi tarafından Netflix dizisi olarak hazırlanacağı duyuruldu.

Jeff Lemire tarafından, o zamanlar halen açık olan Vertigo markası altında yayınlanan Sweet Tooth, Netflix dizisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Diziyi de Robert Downey Jr. uyarlayacak.

Ortaya çıkan resmi habere göre, Robert Downey Jr. eşi Susan Downey ile birlikte bu işi üstlenecek. Dizinin henüz bir yayın tarihi yok ancak oyuncu kadrosu şimdiden belirlenmiş. Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar ve Will Forte isimleri dizide yer alacak isimler. Ayrıca James Brolin de dizinin anlatıcısı olarak yer alacak.

2009 yılında yayınlanmaya başlayan Sweet Tooth, 40 fasikülün ardından 2013 yılında son bulmuştu. Eleştirmenler tarafından Mad Max ile Bambi’nin bir birleşimi olarak tanımlanan Sweet Tooth, kıyamet sonrası bir dünyada, yarı-insan yarı-hayvan insanların hayatta kalma mücadelesini uçuk bir şekilde ele alıyordu.

Ailevi sorunları olan Gus isimli gencin gözünden anlatılan hikaye Downey ikilisinin elinde güzel bir yapım olarak karşımıza çıkabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.