Dizi Haberleri

Stranger Things Dördüncü Sezonda Sona Ermeyecek

Stranger Things’in arkasındaki Matt ve Ross Duffer, Netflix’in başarılı dizisini dördüncü sezonda bitirmeyi planlamadıklarını dile getirdi.

Hatırlar mısınız bilmem ama henüz ikinci sezonun tanıtımı yapılırken Duffer Kardeşler, kafalarındaki Stranger Things hikayesinin dördüncü sezon ile birlikte sonlanacağını dile getirmişti. Hawkins’in de ötesinde hikayeler anlatmayı planladıklarını söylemişlerdi.

Pandemi sayesinde ellerindeki hikayeye daha uygun bir şekil verdiklerini dile getiren Duffer Kardeşler, finali dördüncü sezon ile yapmayacaklarını dile getirdiler.

Hollywood Reporter’a konuşan ikiliden Ross, “Dördüncü sezon son olmayacak. Ne zaman ve nasıl sonlanacağını biliyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptılar. Eh, dizinin nasıl biteceğini onlar bilmeyecek de kim bilecek?

Açıklamalarına göre bu süreçte hikayeye daha fazla derinlik kattıklarını ve yan hikayeler üzerinde daha fazla çalışabildiklerini söylediler. Üçüncü sezon finalinde, Mind Flayer’ın Upside Down üzerinden bizim çocuklara baktığını, Şerif Hopper’ın da Sovyet Rusya’da bir yerlerde olduğunu görmüştük. Çok kısa bir sürede ortaya çıkan yeni soruların nasıl cevaplanacağı da merak konusu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.