Dizi Haberleri

Stranger Things 5. Sezon Çekimleri Başladı

Netflix’in büyük başarı yakalayan ve 80’li yılların klasik filmlerine bir saygı duruşu niteliğindeki Stranger Things 5. sezon ve aynı zamanda final sezonunun çekimleri resmen başladı.

Duffer Kardeşler‘in imzasını taşıyan bu ikonik dizi, hem popüler kültürü yeniden canlandırması hem de derin ve gizemli hikayesiyle dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine sahip.

Stranger Things’in Büyüsü

STRANGER THINGS. (L to R) Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, David Harbour, Winona Ryder, Cara Buono, Joe Keery, Amybeth McNulty, Charlie Heaton, Brett Gelman, Maya Hawke, Natalia Dyer, Jamie Campbell Bower, Priah Ferguson, Linda Hamilton, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Ross Duffer, Matt Duffer, Finn Wolfhard, and Sadie Sink of STRANGER THINGS. Cr. Atsushi Nishijima/Netflix © 2024

Stranger Things, ilk kez Temmuz 2016’da izleyiciyle buluştuğunda hızla Netflix’in en popüler yapımlarından biri haline geldi. Dördüncü sezon, yalnızca kendisiyle 140.7 milyon saat izlenme süresine ulaşarak bu başarıyı bir kez daha kanıtladı. Dizi, 1980’lerin nostaljik atmosferini yaratmasıyla, popüler kültürde Eggo waffle ve New Coke gibi ürünleri tekrar gündeme taşıdı.

Ödüller ve Tanıtım Gücü

Stranger Things, sadece izleyici kitlesi tarafından değil, aynı zamanda sayısız ödülle de taçlandırıldı. Emmy Ödülleri, Screen Actors Guild ödülü ve dünya genelinde 70’ten fazla ödül kazandı. Ayrıca, Kate Bush’un “Running Up That Hill” şarkısını canlandırmasıyla Spotify’da Billboard Hot 100 listesinde ilk 10’a girmeyi başaran dizi, müzik dünyasında da etkileyici bir varlık gösterdi.

Stranger Things
Stranger Things 5. sezon çekimleri başladı

Final Sezon ve Genişleme Planları

Stranger Things’in beşinci sezonu, sevilen hikayeye noktayı koyacak. Ancak bu, Stranger Things evreninin sonu demek değil. Dizi, Londra’da sahnelenen “Stranger Things: The First Shadow” ve henüz adı açıklanmayan bir spin-off animasyon dizisi ile genişlemeye devam edecek.

Stranger Things Hayranlarının Kutladığı Özel Gün

Dünya genelindeki Stranger Things hayranları, Will Byers’ın kaybolduğu gün olan 6 Kasım’ı “Stranger Things Günü” olarak kutluyorlar. Bu özel günde, hayranlar Stranger Things sevgilerini paylaşıyor ve bu benzersiz dünyaya duydukları sevgiyi ifade ediyorlar.

Stranger Things‘in beşinci ve final sezonuyla birlikte, Duffer Kardeşler’in yarattığı bu unutulmaz hikaye sona ererken, dizinin mirası yeni projelerle devam edecek gibi görünüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.