Dizi Haberleri

Space Force 2. Sezon Çekimleri Başlıyor

2020’nin güzel yapımlarından biri olan Space Force için ikinci sezon çalışmaları başladı. Netflix’in iyi yapımlarından biri olan Space Force, orijinal kadrosuyla yola devam edecek.

Steve Carrell ve Lisa Kudrow gibi iki müthiş komedyeninin yanı sıra John Malkovich gibi efsanevi bir oyuncuyu da kadrosunda barındıran Space Force geri dönüyor. Dizinin ikinci sezonu için çalışmalar başlamış.

Dizide Tony Scrapiducci karakteri canlandıran Ben Schwartz, Space Force dizisinin diğer oyuncularıyla birlikte Instagram üzerinden paylaşımda bulunarak “2. Sezon” yazısıyla paylaşımda bulundu. Fotoğrafta Diana Silvers, Jimmy O. Yang, Don Lake ve Tawny Newsome yer alıyor.

ABD’nin eski başkanı Donald Trump‘un söyleminden yola çıkılarak hazırlanan Space Force, ABD Ordusu içerisinde yeni kurulan bir kolu konu ediniyordu. Uzay yarışının kızışmasıyla birlikte uzayda yaşanabilecek insan ve insandışı faaliyetlere karşı özel olarak yetiştirilen astronot-askerler ve onların komuta zinciri komik bir dille anlatılıyordu. Dizinin ilk sezonu biraz yavaş açılsa da sonrasında komedi temposunu iyi ayarlıyordu.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

Space Force ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Çekimlerin başlamasına karşın Netflix tarafından duyurulmuş bir yayın aralığı da bulunmuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.