Dizi Haberleri

Simon Pegg, Yeniden Star Wars’ta Rol Almak İstiyor

Geek dünyasının sevilen ismi Simon Pegg, eğer şans tanınırsa yeniden bir Star Wars yapımında yer almak istediğinden bahsetti. Öncelikli tercihi de The Mandalorian dizisi.

Bir süre önce Collider’a röportaj veren Simon Pegg, gözünü yine Star Wars’a dikmiş durumda. “Bir dakika! Simon Pegg, Star Wars’ta yer almamıştı.” dediğinizi duyar gibiyim. Kendisi J. J. Abrams’ın yönettiği The Force Awakens filminde Unkar Plutt karakterini canlandırmıştı. Hani şu Rey’e getirdikleri karşısında günlük erzak veren garip uzaylı kişisi vardı ya; hah, Simon Pegg devasa bir kostümle sarılıydı ama içindeki kişi oydu.

Abrams’ın o dönemde, Simon Pegg’e daha büyük bir rol teklif ettiğini biliyoruz. Star Trek serisinde Scotty’i canlandıran Pegg ile Abrams’ın arası oldukça iyiydi. Ancak Simon Pegg, hayallerindeki filmlerde oynamaya can atsa da genç yıldızlara daha iyi alan sağlamak adına bu teklifi pas geçmişti. Bu yüzden de ufak ve gizli bir rolle karşımıza çıkmıştı.

Collider’a verdiği röportajda, eğer şans tanınırsa Dengar isimli kelle avcısını The Mandalorian’da canlandırmak istediğinden bahsetti. Dengar, Empire Strikes Back filminde Boba Fett ve yancıları olan kelle avcıları grubunun bir parçasıydı. Çok kısa gözükse de genişletişmiş evren maceralarında ve birçok farklı oyunda karşımıza çıkmıştı.

Simon Pegg, konu hakkında, “Bunu birçok kere dile getirdim fakat Taika ve Favrea, Dengar’ı Mandalorian serisine getirmek isterse geçmişte iyi Star Wars deneyimlerim olmuştu. Star Wars: Battlefront oyununda sıkça Dengar ile oynamıştım.” sözlerine yer verdi. Yine kendine has mizahi dokunuşlarını da eklemeyi unutmamış.

The Mandalorian’ın ikinci sezonunun çekimlerinin büyük kısmının tamamlandığını biliyoruz. Yani Simon Pegg’i bu sezonda görme imkanımız pek olmaz. Ancak umarız Disney ve Lucasfilm’deki yapımcılar ve yönetmenler Pegg’in bu talebini duyarlar da ünlü oyuncuyu kadrolarına katmayı başarırlar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.