Dizi Haberleri

Sherlock’un Yol Arkadaşı Doktor John Watson Kendi Dizisine Kavuşuyor

CBS‘de yayınlanacağı duyurulan Watson Elementary‘nin yapımcıları tarafından hazırlanacak ve Sherlock‘un ölümünden sonra Doktor Watson’ın maceralarına odaklanacak. Oyuncu kadrosu henüz duyurulmadı.

Elementary ile klasik Sherlock Holmes hikayelerine farklı bir soluk getiren CBS seneler sonra yeniden Sherlock hikayelerine geri dönmeye hazırlanıyor. Ancak bu sefer ana karakterimiz Sherlock değil, efsanevi dedektifin kadim dostu Doktor John Watson. Deadline‘ın haberine göre yeni dizimiz Watson, Sherlock’un ölümünden sonra doktorluk mesleğine geri dönen karakterin maceralarını tıbbi drama ve dedektiflik konseptiyle harmanlayarak izleyicilere sunacak.

Dizinin senaryosu Elementary’de de çalışmış olan Craig Sweeny‘ye emanet. Sweeny aynı zamanda Aaron Kaplan, Brian Morewitz ve Dr. Sharon Moalem ile dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek. Sharon Moalem tıp dünyasında fazlaca tanınan bir bilim insanı. İki nadir genetik hastalığı tıp literatürüne kazandıran Moalem üç farklı biyoteknoloji şirketinin kurucu ortağı ve tamı tamına 45 patente sahip. Anlayacağınız dizinin tıbbi drama yanının ağır basacağı şimdiden belli gibi. Ayrıca resmi konusu da yayınlandı.

Arkadaşı ve ortağı Sherlock Holmes’un Moriarty tarafından öldürülmesinden bir sene sonra Dr. John Watson nadir hastalıklar alanında uzmanlaşmış bir kliniği yöneterek tıp kariyerine devam etmektedir. Ancak Watson’ın geçmişi peşini bırakacak gibi durmamaktadır.

Moriarty ve Watson bir kez daha geçtiğimiz yüzyılda milyonlarca insanı büyüleyen hikayede kendi yollarını çizmek için geri dönüyor. Watson, dedektiflik yanını da unutmayan bir tıp dizisi olacak ve gelmiş geçmiş en büyük dedektiflerden birinin suçları değil, en büyük gizem olan hastalıkları çözme yolculuğunu ve hastalıklarımızın hayatımızı nasıl değiştirdiğini konu alacak.

Halihazırda erken yapım aşamasında olan dizinin yayın tarihi ve oyuncu kadrosu henüz duyurulmadı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.