Dizi Haberleri

Rick and Morty Yan Dizisi The Vindicators Duyuruldu

Adult Swim, Rick and Morty dizisinde yer alan süper kozmik kahramanları barındıran The Vindicators için bir yan seri hazırlayacağını duyurdu.

Rick and Morty‘nin 3. sezon 4. bölümünde ilk ve son kez gördüğümüz The Vindicators için bir yan dizi yapılacağı müjdesi verildi. Morty’nin hayranlık duyduğu bu kozmik süper kahramanlar, alkol sınırlarını aşmış Rick tarafından yok ediliyordu. Serinin en sevdiğim bölümlerinden biri de olabilir, söylemeden geçmeyeyim.

Adult Swim’e göre dizi tek bir sezon olacak. Sonuçta karakterlere finalde ne olacağını biliyoruz (Hepsi Rick tarafından yok edildi). Ancak tek sezonluk bir macera için komedi ve bilimkurgu oranında tavan yapacağını düşünüyorum.

The Vindicators’ın 2021 sonu ya da 2022 başı gibi Adult Swim üzerinden yayınlanması planlanıyor. Henüz net bir açıklama yok ancak 8 ile 10 bölüm olacağı da aktarılan bilgiler arasında.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

The Vindicators Iron Man/Tony Stark benzeri Vance Maximus; hayalet trenler çağırabilen Alan Rails; sibernetik bir krokodil olan Crocubot; milyonlarca karıncanın bir araya gelmesinden oluşan Million Ants; kozmik bir güç olan Supernova üyelerini barındırıyor. Ayrıca dizide bahsedilen ama gözükmeyen büyücü Calypso; cyborg Lady Katana ve bir tür iblis olan Diablo Verde isimli üç üyeye daha sahip. Eh, elbette bir noktada Rick ve Morty de bu gruba katılıyor. Son olarak kişisel favorim Noob-Noob‘u unutursak da kalbimiz kurusun.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.