Dizi Haberleri

Preacher Dizisinin Arseface’i Göründü

preacher-banner

DC Vertigo’nun en çok satan çizgi romanlarından birisi olan Preacher çok yakında televizyon ekranlarında olacak.

Dizide yer alacak karakterlerden daha önce bazı fotoğraflar internete düşmüştü. Son olarak da Cassidy, Tulip ve Jesse Custer’ın resmi fotoğrafları yayınlanmıştı. Şimdi de merakla beklenen Arseface‘in fotoğrafı yayınlandı.

Arseface, dizinin en merak edilen karakterlerinden birisi. Kendisi, sürekli küfürlü konuşan bir şerifin oğlu. Bir intihar girişiminden sağ kurtuluyor ancak bu girişim suratında büyük bir deformasyona yol açıyor. Neden Arseface dendiğini anlamayanlar için yayınlanan fotoğraf yardımcı olacaktır.

arseface

Dizini yapımcılığını oyuncu Seth Rogen yapıyor ve bu fotoğrafı da Rogen, kendi Twitter hesabından paylaştı.

Preacher’ın konusu ne?

Merak edenler için hemen anlatalım. PrecGenesis adındaki bir varlık sayesinde insanüstü güçlere kavuşmuş, Teksas’ın küçük bir şehrinde yaşayan ve “son derece aklı karışık” bir rahip olan Jesse Custer (Dominic Cooper), eski kız arkadaşı Tulip O’Hare(Ruth Negga) ve Cassidy adında İrlandalı bir vampirin (Joseph Gilgun) Tanrıyı bulmak için çıktıkları yolculuğu anlatıyor. Garth Ennis ve Steve Dillon‘ın 90’larda bir hayli popüler olan Preacher çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, Teksaslı bir rahip olan ve insanüstü güçlere sahip Jesse Custer‘ın eski kız arkadaşı Tulip ve Cassidy adlı İrlandalı bir vampirle yollarının kesişmesiyle birlikte Cennet, Cehennem ve ikisi arasında kalan her yeri birbirine kattıkları maceralarını konu alıyor.

Dizi 22 Mayıs‘ta başlıyor.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.