Dizi Haberleri

Pedro Pascal’ın The Last of Us 2. Sezondaki İşinin Bittiği Belirtildi

HBO’nun The Last of Us dizisinin 2. sezon çekimleri devam ediyor. Pedro Pascal‘ın Joel Miller rolünü tamamladığına dair haberler ise dizinin hikayesi ve karakterlerin kaderi hakkında spekülasyonlara yol açtı.

Pedro Pascal’ın Çekimleri Tamamlaması

Aralık 2023’te bildirildiği üzere, The Last of Us 2. sezon çekimleri 12 Şubat 2024’te başladı. Sektörden Daniel Richtman ise 25 Mart’ta Patreon sayfasında, Pascal’ın çekimlerini bir ay gibi kısa bir sürede tamamladığını öne sürdü.

The Last of Us
The Last of Us

Oyunla Bağlantı ve Spoiler Uyarısı!

Oyunları oynamamış kişiler için SPOILER İÇERİR

Bu haber, Naughty Dog’un The Last of Us Part II oyununu oynamış olanlar için özel bir anlam taşıyor. Oyunun hikayesi, ilk oyundan beş yıl sonra geçiyor ve Joel’in trajik bir şekilde öldürülmesiyle başlıyor.

Joel’in Kaderi ve Dizideki Yansıması

Richtman’ın haberine göre, Pascal’ın çekimlerini bu kadar çabuk bitirmesinin sebebi, Joel’in 2. sezonda ölecek olması olabilir. Bu durum, oyunun hikayesine sadık kalmak isteyen dizinin yapımcılarının tercihi olarak yorumlanıyor.

The Last of Us Abby

Dizinin Çekim Programı ve Oyuncu Kadrosu

Richtman’ın Kotaku’ya yaptığı açıklamaya göre, The Last of Us dizisinin çekimlerinin Ağustos 2024‘te tamamlanması planlanıyor. Dizinin prömiyerinin ise Mart ve Nisan 2025 arasında bir tarihte yapılması bekleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Pedro Pascal ve Bella Ramsey‘nin yanı sıra Ellie’nin arkadaşları Dina ve Jesse‘yi canlandıracak olan Isabela Merced ve Young Mazino da yer alıyor. Abby‘nin arkadaş çevresini ise Danny Ramirez, Tati Gabrielle, Ariela Barer ve Spencer Lord canlandırıyor. Hâlâ açık olan tek rol ise Abby’nin yardımcı karakteri Lev.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.