Dizi Haberleri

One Piece 2. Sezonu İçin Smoker Rolü Belli Oldu

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan ve hemen peşine ikinci sezonu sipariş edilen One Piece dizi uyarlamasının, kadrosu büyümeye devam ediyor.

Bu hafta içerisinde One Piece live-action dizisi için sıra sıra haberler geldi. İlki Baraque Works kadrosunun duyurulması olmuştu. Yeni çıkan duyuruyla beraber, başta Smoker olmak üzere, birçok önemli karakterin de duyurusu yapıldı.

Gönderiyi Twitter üzerinden de görüntüleyebilirsiniz

One Piece Netflix Twitter sayfasından yapılan duyuruda, Smoker rolü için Callum Kerr‘in seçildiği resmiyete kavuştu. Hasır Şapka Korsanları’nın ve elbette Luffy’nin peşine takılacak olan Donanma Yüzbaşısı Smoker için iyi bir tercihe benziyor. İskoçyalı Kerr, henüz ciddi bir yapımda rol almamış olmasına karşın serinin sıkı bir hayranı olarak, kendisini Smoker rolüne yakıştırdım diyebilirim.

Bu duyuruda ayrıca Smoker’ın yardımcısı Tashigi için Julia Rehwald; Drum Island’ta tayfaya sıkıntı yaşatacak Wapol rolünde Rob Colletti; yine aynı adada Hasır Şapkalar’a yardımcı olacak Dalton’u da Ty Keogh canlandıracak.

One Piece Netflix dizi

Netflix’in One Piece uyarlaması için çekimler ufaktan başladı. Yayın tarihi olarak 2025 yılı bekleniyor. İkinci sezon ile birlikte, Luffy’nin ve tayfasının macerası ilerlerken, hikâye de derinleşmeye başlayacak.

Henüz netleşmeyen roller arasında Crocodile, Nico Robin, Tony Tony Chopper ve Dr. Kureha var. Hikâyede önemli yere sahip bu karakterleri, kimlerin canlandıracağı, dahası Tony Tony Chopper için nasıl bir yol haritası izleyecekleri büyük merak konusu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.