Dizi Haberleri

Obi-Wan Kenobi Dizisinin Çekimleri 2021’de Başlayacak

Disney+ üzerinden yayınlanacak olan yeni Star Wars dizisi Kenobi’nin çekimlerinin önümüzdeki yıl başlayacağı açıklandı.

Ewan McGregor’un tekrar Obi-Wan Kenobi‘yi canlandıracağı dizi için birçok Star Wars hayranının heyecanlı olduğunu söylemem gerek. Onlardan biri de benim. Hem oyuncuyu, hem de karakteri çok sevdiğim için Kenobi’den de beklentim bir hayli fazla. Sonuçta Disney ve Lucasfilm, yeni Star Wars içerikleri için nasıl bir yol izlemesi gerektiğini Mandalorian örneğinde görmüş oldular.

Senaryo taslak çalışması sırf bu yüzden iptal edilen ve yeniden bir senaryo yazılan Kenobi, pandemiden dolayı da çekimleri gecikmişti. Ayrıca oyuncu kadrosunun oluşturulması için de vakit harcanıyor. Anakin Skywalker/Darth Vader’ı canlandıran Hayden Christensen‘in de kadroya katıldığı açıklanmıştı.

Revenge of the Sith ve A New Hope arasında geçecek filmin konusu henüz bilinmiyor. Ancak Obi-Wan’ın, Tatooine‘de gizlenmeye başladığı dönemde başından geçen bir olayı anlatacağı kesin.

ET için röportaj veren Ewan McGregor da seri için çok heyecanlı olduğunu ve iyi bir iş çıkaracaklarını düşündüğünü dile getirdi. Ayrıca çekimlerin de 2021 yılının bahar aylarında başlayacağının da müjdesini verdi.

Bu arada dizi diyoruz ama McGregor’un da açıklamalarındaki ufak not, yeni projenin uzun soluklu olmayacağını işaret ediyor. Kenobi, bir mini dizi ya da birkaç saat uzunluğunda birkaç bölümlük uzun bir film olarak karşımıza çıkabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.