Çizgi Roman Haberleri

Stranger Things Evreni “Francine” ve Yeni Çocuk Deneyleriyle Genişliyor

Üçüncü sezonu için yaza kadar beklemek zorunda olduğumuz Stranger Things dizisinin basılı yayınlarının sayısı artmaya başladı. Penguin Random House ile bilimkurgu dizisinin kitap serisini çıkarmaya başlayan Netflix bu kez Dark Horse‘la işbirliği yaptı.

Serinin yeni çocuk deneylerine açılacak olan Stranger Things: Six adlı çizgi roman Jody Houser tarafından yazılacak. Edgar Salazar, Keith Champange, Triona Farrell ve Triona Farrell‘ın çizim ekibinde yer alacağı çizgi romanın kapakları Aleksi Bricolt, Kyle Lambert ve David Mack‘e emanet edildi.

Yeni serinin özeti şöyle:

Stranger Things: Six, Francine adlı geleceği görebilen bir genç kızın hikayesini konu alıyor. Genç kız bu yeteneği yüzünden hayatı boyunca sömürülmüştü; önce ailesi sonra da Hawkins Laboratuvarı’ndan Dr. Brenner tarafından… Dr. Brenner, laboratuvarda tutulan diğer özel çocuklarda olduğu gibi onun da güçlerini kullanmak istiyordu. Francine giderek artan rahatsız edici görüntülerin birinde hayatını değiştirebileceğini gördü, ama ne pahasına?”

Stranger Things evreninin yeni “Eleven”ı Francine‘in yaşadıklarına tanık olacağımız Dark Horse etiketli çizgi serinin ilk dört sayısı 29 Mayıs‘ta yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.