Dizi Haberleri

Netflix Squid Game 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Genişliyor

Netflix hala Squid Game 2. sezon hakkında fazla bilgi vermiyor. Ancak birçok yıldızın yer aldığı Koreli oyuncu kadrosunun genişlediğine dair bilgileri onayladı.

İkinci sezonda Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo yeniden karşımıza çıkıyor. Le Jung-jae kanlı oyunun başkahramanı ve diğer oyuncular ise onun karşısında yer alıyor.

Netflix Salı günü Kore’de açıklama yaptı. Yeni hikayenin, “Gi-hun’un ABD’ye gitme planlarını ertelemesi ve bir sebepten kovalamacaya başlaması” üzerine olduğunu söyledi. Sezon 1’in sonunda Lee’nin Gi-hyun karakterinin saçları pancar kırmızısına boyanmış olarak görülüyordu.

SQUİD GAME 2. SEZON KADROSUNDAKİ BAZI OYUNCULAR

Squid Game 2. Sezon Hakkında Bilgiler

Şirket, Primetime Emmy’de bir drama dizisi için olağanüstü yönetmenlik kazanan ilk Asyalı olan Hwang Dong-hyuk’un yeniden seçildiğini onayladı. Dong-hyuk yapımcı, yönetmen ve yazar olacak ve dizi Firstman Studio aracılığıyla yapılacaktır.

Yeni oyuncular arasında Yim Si-wan (“The Attorney,” “Emergency Declaration”), Kang Ha-neul (“Dongju: The Portrait of a Poet”), Park Gyu-young (“Attack the Gas Station”), Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim (“Kim Ji-young: Born 1982”), Lee David (“The Terror Live”), Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yuri ve Won Ji yer alıyor.

Yayıncı, Squid Game 2. sezon için ne zaman yayınlanacağı hakkında belirsizliğini koruyor. Salı günü yeni Kore filmleri, dizileri ve reality şovlarından oluşan dev bir listeyi açıklarken “2024’te bir zaman” ifadesini tekrarladı.

SQUİD GAME 2. SEZON OYUNCULARI

Dong-hyuk’un “Squid Game”inin dokuz bölümlük ilk sezonu 2021’de başladı. Yoksul rakipler arasında 45,6 milyar KRW kazanmak için yapılan ölümcül bir yarışmayı konu alıyordu. Dizi, Netflix için tüm zamanların en büyük hitlerinden biri oldu. En iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 14 dalda Emmy’ye aday gösterildi ve altı dalda ödül kazandı. Ancak bu İngilizce olmayan bir dizi için ilkti.

Netflix eş başkanı geçen ay finansal analistlerle yaptığı bir konferans görüşmesinde “‘Squid Game’ evreni daha yeni başladı” dedi. Squid Game evreni halihazırda senaryosuz bir yarışma dizisi olan “Squid Game: The Challenge” ve yakında çıkacak bir video oyununu içeriyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.