Dizi Haberleri

Netflix, Resident Evil Dizisini Devam Ettirmeme Kararı Aldı

Yapım olarak serinin köklerine sadık kalmamasıyla eleştirilen Resident Evil dizisi, ikinci sezon siparişini alamadı.

Netflix, popüler video oyunu serisini temel alan (daha doğrusu almaya çalışan diyelim) aksiyon korku dizisi Resident Evil‘ın ikinci sezonunu sipariş etmemeye karar verdiklerini duyurdu.

Resident Evil netflix

Haber, dizinin 14 Temmuz’da yayınlanmasından bir buçuk ay sonra geldi. Resident Evil, açılış haftasında Netflix’in İlk 10’unda kendisine yer bulamadı.

Dizi, Netflix’in en çok izlenen yapımlarından olan Stranger Things‘in dördüncü sezon galasının gölgesinde başladı ve Resident Evil, 72,7 milyon saat izlenme ile listeye 2 numaradan giriş yaptı. İkinci haftasında ise 73,3 milyon saat ile 3 numara oldu ve sonra listeden düştü. Deadline, dizi maliyetinin izlenme ile kıyaslanması hesabında maliyetin karşılanmadığını belirtti.

Resident Evil dizi netflix

Bununla birlikte izleyiciler, oyuncu seçiminin de ana hikayeye sadık kalmamasını ve uyarlama hikayenin başarasızlığını çokça eleştirmişti.

Resident Evil Dizisinde Ne İzledik?

Andrew Dabb tarafından yönetilen Resident Evil, 2036 yılında geçiyor.

Ölümcül bir virüsün küresel bir kıyamete yol açmasından on dört yıl sonra, Jade Wesker (Ella Balinska), kana susamış, enfekte yaratıklar tarafından istila edilen bir dünyada hayatta kalmak için savaşıyor. Bu mutlak katliamda Jade, New Raccoon City’deki geçmişinden, babasının Umbrella Şirketi ile olan tüyler ürpertici bağlantılarından ama daha çok kız kardeşi Billie’nin başına gelenlerden etkileniyor.

Dizide Ella Balinska, Lance Reddick, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph ve Paola Núñez rol alıyor. Diğer oyuncular ise Ahad Raza Mir, Connor Gosatti ve Turlough Convery.

Resident Evil dizi

Netflix, Resident Evil için ilgi çekici ve çeşitli bir oyuncu kadrosu oluşturdu ve yayıncı, amacın gelecekte onlarla çalışmak olduğunu söylüyor. Netflix’in yeni dizisi Fall of the House of Usher‘da ve Latin Amerika’dan bir Netflix filmi olan Fuga De Reinas‘ta yer alan aktörlerden biri olan Paola Núñez ile şimdiden çalışıyorlar.

Bununla birlikte umudumuzu Resident Evil: Raccoon City filmine bağladık. Umarım film iyi bir uyarlama olur.

Resident Evil’ın iptali konusunda canınız sıkıldı mı? Geri döndüğünü görmek ister miydin?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.