Dizi Haberleri

Mandalorian, Disney+’ın En Çok İzlenen İçeriği Oldu

İsteğe bağlı yayın platformlarından veri toplayan Nielsen araştırma firmasına göre The Mandalorian dizisi, en çok izlenen diziler arasında Disney+’ın ilk sırasında, platformlar arasında da üçüncü sırada yer alıyor.

The Mandalorian ve The Child hayatımıza girdiğinden bu yana 13 bölüm geçti. İkinci sezonun bitmesine az bir süre kaldı ancak biz Mando ve Grogu‘nun maceralarına doyamadık.

Disney’in yanlış yönlendirmeleri sonucunda erimeye başlayan Star Wars markasını da bir nevi kurtaran Mandalorian, Disney+’ın da en çok izlenen dizisi haline gelmiş. Nielsen araştırma firmasının yaptığı açıklamaya göre The Mandolrian, toplamda 1.03 milyar dakika izlenmiş. Bu süre yaklaşık iki bin yıla tekabül ediyor.

The Mandalorian, kendi platformu içerisinde en yakın rakibinin beş katı izlenme süresine sahip. Ancak dünyanın en çok izlenen programı değil. Diğer verilere göre şu an sıranın başında Netflix’in The Queen’s Gambit dizisi yer alıyor. Bu dizi 1.85 milyar dakika izlenmiş. İkinci sırada ise Amazon Prime Video üzerinden izleyebileceğiniz The Office dizisi var ve o da 1.05 milyar dakika boyunca izlenmiş.

Disney+’ın başarılı dizisi henüz ikinci sezonunu bitirmiş değil. Yeni bölümlerle birlikte rakiplerini de geçebilecek potansiyele sahip.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.