Dizi Haberleri

Loki Dizisinde Birden Fazla Loki Göreceğiz

Bu sözler Marvel Studios‘un bir numaralı ismi Kevin Feige‘e ait. Loki, Marvel Sinematik Evreni‘nin çoklu-evrenleri içerisinde gezerken, birçok farklı noktayı da izleyiciye açıklayacak.

9 Haziran 2021 tarihinde 6 bölüm halinde yayınlanmaya başlayacak olan Loki dizisi, Marvel Sinematik Evreni’nin de en merak edilen yapımlarından biri. Gerçi hangi Marvel yapımı, en merak edilen yapım değil ki? (Belki Ms. Marvel ve The Marvels olabilir)

Tom Hiddleston, Loki rolüyle yine bizlerle buluşurken ona bu yolculukta Owen Wilson‘ın canlandıracağı Mobius M. Mobius eşlik edecek. İlk Avengers filmi sırasında, Tesseract‘ı tekrar çalan Loki’yi kelle paça göz altına alan Time Variance Authority üzerinden anlatılacak macera, Marvel çoklu-evrenlerine de bir giriş niteliğinde olacak.

Marvel Studios’un başındaki isim Kevin Feige, EW adresine verdiği röportajda Loki dizisi ve karakteri için önemli noktalara parmak bastı.

Binlerce yıldır etrafta dolaşıyor. Bir sürü maceraya çıkmış bir karakter. Boşlukları doldurup Loki’nin yolculuğu hakkında daha fazla hikaye anlatacağız. Çoklu-evrenler üzerinde oynamanın keyfi, aynı karakterin birden fazla halini görebilmek olacak. Ve her bir karakter, diğerinden çok farklı olacak.

Daha önce de tahmin edildiği üzere Loki dizisinde, birden fazla Loki göreceğimiz söyleniyordu. Kevin Feige de bu durumu tekrar onaylamış oldu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.