Dizi Haberleri

Ejderhalar Geri Dönüyor: House of the Dragon 2. Sezon Tarihi Açıklandı

HBO’nun sevilen Game of Thrones yan dizisi House of the Dragon 2. sezon tarihi verildi. Dizi, ejderhaları ve Targaryen hanedanlığını yeniden ekranlara getirecek. House of the Dragon 2. sezon tarihi 2024 Haziran ayı olarak resmen açıklandı.

2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

HBO yöneticisi J.B. Perrette, Pazartesi günü Morgan Stanley Teknoloji, Medya ve Telekom konferansında yaptığı açıklamada, House of the Dragon 2. sezonu için Haziran ayında prömiyer yapacağını duyurdu. Kesin bir tarih olmasa da, bu, Kasım ayında HBO şefi Casey Bloys‘un bahsettiği erken yaz prömiyerine işaret ediyor.

House of the Dragon
House of the Dragon

House of the Dragon’ın Hikayesi

George R.R. Martin‘in Ateş ve Kan kitabından uyarlanan House of the Dragon, Game of Thrones’tan yüzyıllar önce geçen ve Targaryen hanedanlığının hikayesini anlatan bir drama dizisi. Dizi, Targaryenlerin Demir Taht’ı ele geçirmesinden ve Yedi Krallık’ı kurmasından yaklaşık 100 yıl sonra geçiyor ve hanedanlığın iç çekişmeleri ve imparatorluğun çöküşüne odaklanıyor.

Grevlere Rağmen Prodüksiyon Devam Etti

House of the Dragon 2. sezonunun prodüksiyonu, senaryoların önceden tamamlanmış olması ve oyuncu kadrosunun İngiltere merkezli olması sayesinde, hem Yazarlar Birliği hem de SAG-AFTRA grevlerine rağmen kesintisiz devam etti.

YouTube player
House of the Dragon 2. sezon kısa fragmanı

House of the Dragon 2. Sezon Oyuncuları

2. sezonda Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel ve Rhys Ifans gibi isimler geri dönüyor. Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell ve Phia Saban gibi yeni isimler de kadroya katılıyor.

House of the Dragon 1. sezonu şu anda HBO Max’te izlenebilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.