Dizi Haberleri

Harry Potter Dizisi Çalışmalarının Başladığı Haberi Ortalığı Karıştırdı

Dün akşam saatlerinde Harry Potter’ın HBO Max‘te yayınlanmak üzere diziye uyarlandığı haberi ortalığı karıştırdı. Harry Potter dizisi haberi bir anda pek çok yerde yer aldı ancak kısa sürede yetkili merciden yalanlama geldi.

J.K. Rowling‘in milyonlar satan fantastik edebiyat serisi Harry Potter, Warner Bros. markası altında sekiz filmlik bir seri halinde beyaz perdeye yansıtılmıştı. Üzerine de pek de başarılı bulunmayan Fantastik Canavarlar serisi gelmişti. Bu serinin devam edeceğini biliyoruz ancak bir de dizi projesi üzerinde çalışıldığı yönünde bilgiler paylaşıldı.

THR’a röportaj veren Warner Bros. sözcüsü, “Şu aşamada stüdyo dahilinde bir Harry Potter serisi çalışması bulunmuyor” dese de stüdyonun çeşitli Harry Potter fikirleri geliştirmek üzerine çalıştığı biliniyor. Aynı sözcü “Televizyonda yayınlanmak üzere çeşitli fikirler ortaya çıkıyor. Toplantılarda ön-proje denilebilecek fikirler tartışılmakta,” dedi.

İlgili Makaleler

Harry Potter dizisi yapılıyor haberlerinin peşpeşe yayınlanmasının ve söylentinin artmasının ardından HBO Max ve Warner Bros. tarafları bunun doğru olmadığını belirttiler. Yine de ateş olmayan yerden duman çıkmaz!

Harry Potter – Altın Yumurtlayan Tavuk

Warner Bros.’un Harry Potter serisinden çabuk vazgeçmeyeceğini zaten biliyorduk. Harry Potter gibi altın yumurtlayan bir markayla işleri bitecek değil. Uyarlanacak kitap kalmadı ancak J.K. Rowling‘in yarattığı Wizarding World üzerine yeni anlatımlarla karşımıza çıkabilirler.

Son olarak Avalanche Software ile Hogwarts Legacy oyunu için anlaşılmıştı. 19. yüzyıl sonlarında Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu’nda geçecek oyunun 2021 yılında çıkması planlanmış ancak 2022 yılına ertelenmesine karar verilmişti. Seri birçok farklı platformda farklı içeriklerle karşımıza çıkmaya devam edecek.

Tozlu asalarımızı raftan almak için sabırsızlanıyoruz. Heyecanlandık ancak belli ki böyle bir diziyi izleyebilmek için daha beklememiz gerekecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.