Sinema Haberleri

Benedict Cumberbatch, Sam Raimi’yi Övgüye Boğdu

Benedict Cumberbatch, Doctor Strange 2‘nin yönetmeni Sam Raimi için övgü dolu yorumlarda bulundu. Yönetmen için yaratıcı ve inanılmaz bir güç sözlerine yer verdi.

25 Mart 2022 tarihinde vizyona girmesi beklenen Doctor Strange 2 filminin çalışmaları devam ediyor. Tam ismiyle Doctor Strange in the Multiverse of Madness, filminin yönetmen koltuğunda da Sam Raimi var.

Bu ismi nereden hatırlıyorum derseniz, kendisi 2000li yılların başına damgasını vuran Spider-Man filmlerinin arkasındaki isimdi. Hatta daha da eskilere gidersek Evil Dead efsanesini ortaya çıkartan kişi. Raimi, şimdi tekrar Marvel Studios ile çalışıyor.

Sam Raimi’nin yeni çalışması merakla bekleniyor. Daha filmin çıkmasına uzun bir zaman var ama Doctor Strange 2’nin önemini anlata anlata bitiremediler. Bu övgülere, filmin yıldızı Benedict Cumberbatch de katıldı.

Benedict Cumberbatch’ten Sam Raimi’ye Övgü Dolu Sözler

Collider‘a verdiği röportajda, filmin yönetmenini övgüye boğan Cumberbatch şu sözlere yer verdi:

Sam gerçekten harika. İşbirlikçi birisi. Bir ikon olmanın altyapısıyla karşınızda duruyor. Bir yandan o kadar alçakgönüllü ve kibar birisi ki, ona hizmet etmekten minnet duyuyorsunuz. O mutlu olduğunda da doğru bir iş yaptığınızı anlıyorsunuz. Seni olman gereken yere götürme konusunda çok başarılı. İşbirliğine dayalı olmasının bunda katkısı var.

Doctor Strange’in ilk filmi, benim için ortalama keyif seyrine sahip bir filmdi. Marvel Studios’un sürekli olarak kullandığı sabit şablonun dışına pek çıkmıyordu. Ancak evrenin kozmik yapısını ve büyüsel güçleri anlatma konusunda da önemli bir girizgaha sahipti. Yeni filmde de bu alanda önemli bir rol oynayacak. Zaten Marvel Studios‘un üzerine sürekli bastığı konu da buydu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.