Dizi Haberleri

George R.R. Martin, Game of Thrones Evreninde 3 Animasyon Dizi Üzerinde Çalışıyor

Game of Thrones yaratıcısı George R.R. Martin, animasyon dünyasında büyük adımlar atmaya hazırlanıyor. Netflix’in “Blue Eye Samurai” animasyon dizisinden ilham alarak yola çıkan Martin, yeni projeleri hakkında heyecan verici detayları hayranlarıyla paylaştı.

Blue Eye Samurai’dan İlham Alan Animasyon

Martin, blog yazısında, “Blue Eye Samurai kendi başına bir şey ve muhteşem. Normalde animasyon izlemeseniz bile bir deneyin. Müthiş bir şey. Eğer benim işlerimi seviyorsanız, bence bayılacaksınız.” ifadeleriyle Netflix’in animasyon dizisine övgüler yağdırdı.

HBO ile Game of Thrones Animasyon Projeleri

Yazar daha sonra HBO ile ortak geliştirdikleri Buz ve Ateşin Şarkısı evreninde geçen animasyon projelerine değindi. Henüz resmi onay almasa da, Martin, projelerin yeşil ışığa yaklaştığını belirtti. Dört projeden ikisinin rafa kaldırıldığını söyleyen Martin, geriye kalan iki animasyon projesiyle ilgili detaylarını paylaşmaya hazırlandığını ifade etti.

Sea Snake’in Animasyon Dönüşü

Daha önce duyurulan ancak canlı versiyonunun zorlukları nedeniyle rafa kaldırılan Sea Snake dizisi, animasyon olarak geri dönüyor. Martin, “Deniz Yılanı’nın efsanevi yolculuklarını konu alan dizimiz ‘Nine Voyages‘ı canlı diziden animasyona taşıdık,” diyerek projenin yeni bir soluk bulduğunu açıkladı. Animasyon formatının bütçe kısıtlamalarını aşarak geniş bir dünyayı yaratma şansı verdiğini vurguladı.

Sea Snake

Geleceğe Dair Animasyon Sürprizleri

Martin, gizemli iki animasyon projeleri üzerinde çalıştığını ancak isim ve konularını henüz açıklamadığını belirtti. “Flea Bottom“dan “10,000 Ships” dizisine kadar birçok Game of Thrones yan hikayesi yıllardır konuşuluyor. Martin’in bahsettiği animasyon projelerinden biri, bu geniş evrenin yeni ve heyecan verici bir perspektifini sunabilir.

“House of Dragon”un İkinci Sezonu Yaklaşıyor

Bu arada, “House of Dragon“un ikinci sezonunun 2024 yazının başlarında prömiyer yapması bekleniyor. HBO temsilcileri henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, Martin’in animasyon projeleri “Game of Thrones” hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.