Dizi Haberleri

Game of Thrones’un Görüntü Yönetmeni, “Çok Karanlık” Eleştirilerine Cevap Verdi

Game of Thrones dizisinin 8. sezon 3. bölümü olan The Long Night’ın savaş sahnesi, pek çok izleyicinin eleştirisine maruz kaldı. Seyirciler, “Sahneler çok karanlık, hiçbir şey göremedik,” eleştirilerini bolca yaptı ancak dizinin görüntü yönetmeninden cevap geldi.

Bu öfkeli kalabalığa cevap olarak, bölümün görüntü yönetmeni, ayrıca Battle of Bastards (Piçler Savaşı) ve Hardhome bölümlerini de çeken Fabien Wagner, bölümle ilgili konuştu.

Fabian Wagner

Wagner, “Sorunların çoğu, birçok insanın TV’lerini nasıl düzgün şekilde ayarlayacağını bilmemelerinden kaynaklanıyor,” dedi. “Birçok insan ne yazık ki küçük tabletlerde de izliyor ki bu da hiçbir şekilde böyle bir dizinin hakkını vermez. Game of Thrones sinematik bir dizi ve bu nedenle bir sinemadaymışsınız gibi izlemek zorundasınız: karanlık bir odada uygun şekilde.”

Wagner karanlığın yaratıcı bir seçim olduğunu açıkladı; “Yapımcılar bunun karanlık bir bölüm olması gerektiğine karar verdiler. Yıllar boyunca çok fazla savaş sahnesi gördük; sahneleri gerçekten etkileyici hale getirmek ve karakterlere özen göstermek için, savaşı canlandırmanın eşsiz bir yolunu bulmalısın. Başka bir görünüm yanlış olurdu. İnsanların görmesini istediğimiz her şey orada.”

Game of Thrones – The Long Night Bölümünün 40 Dakikalık Kamera Arkası

TMZ, HBO’nun görüntüleri sıkıştıran bir akış hizmeti olduğunu ve bu hizmet için fazla karanlık olup olmadığını sorduğunda Wagner şu cevabı verdi, “Çok karanlık olmadığını biliyorum çünkü ben çektim.”

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Televizyonunuzun ayarı bozuk olabilir mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.