Dizi Haberleri

Foundation 3. Sezon Onayını Aldı

Foundation 3. sezon için onayı aldı. Apple TV+’ın epik bilimkurgu dizisi Foundation (Vakıf), büyük bir başarı elde ettikten sonra 3. sezon için yeşil ışık aldı. Isaac Asimov‘un klasik Vakıf hikayelerine dayanan dizi, 2. sezonunun finalini 15 Eylül‘de yapmıştı.

Yaratıcı Ekibin Heyecanı

Dizi yürütücüsü ve baş yapımcı David S. Goyer, Apple’ın “Foundation”un galaktik destanını devam ettirme fırsatını değerlendirme heyecanını paylaştı. Goyer, yeni sezonda Bayta, Toran, Ebling, Magnifico Giganticus ve Mule gibi karakterlerin de sahnede olacağını belirterek, Vakıf ve İmparatorluğun karşı karşıya olduğu risklerin artacağını söyledi.

Foundation
Foundation

Dizinin Başarı Hikayesi

Apple TV+ programlama başkanı Matt Cherniss, dizinin yaratıcı ekibinin ve oyuncularının iddialı, aksiyon dolu ve yaratıcı bir uyarlamayı başarıyla hayata geçirdiğini vurguladı. “Vakıf”ın dünya genelinde büyük bir hit haline geldiğini ve izleyicilerin dramatik ve zorlu bir yolculuğa katılmaya devam etmeye istekli olduklarını söyledi.

🔸 Vakıf Serisi Okuma Sırası: Isaac Asimov’un Dünyasına Yolculuk – FRPNET

Oyuncu Kadrosu ve 2. Sezonun Özeti

Dizinin başrollerinde Lee Pace, Jared Harris, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Cassian Bilton, Terrence Mann, Isabella Laughland, Kulvinder Ghir, Ella-Rae Smith, Holt McCallany, Rachel House, Nimrat Kaur, Ben Daniels ve Dimitri Leonidas yer alıyor. 2. sezonun resmi açıklamasına göre, galaksi genelinde gerilim tırmanıyor, Cleon’lar çözülüyor, bir intikam kraliçesi İmparatorluğu içeriden yok etmeye çalışıyor, ve Vakıf, dini bir aşamaya geçerek İkinci Kriz’i kışkırtıyor.

Foundation
Foundation

Yaratıcı Ekip ve Yapım Süreci

Baş yapımcılığını David S. Goyer, Alex Graves, David Ellison, Dana Goldberg, Bill Bost ve Robin Asimov’un üstlendiği “Foundation”ın yapımcılığını Skydance Television üstleniyor. Dizi, izleyicilere uzay ve zamanı aşan dört önemli karakterin karmaşık ilişkilerini ve insanlığın kaderini belirleyecek ölümcül krizleri sunuyor.

Apple TV+’ın iddialı ve sevilen dizisi “Foundation”ın yeni sezonuyla ilgili beklentiler yükseliyor. Heyecanla beklenen 3. sezonun ne gibi sürprizlere ev sahipliği yapacağını görmek için izleyicilerin sabırsızlanması kaçınılmaz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.