Dizi Haberleri

Foundation 2. Sezonuna Yeni İsimler Katıldı

Apple TV+’da yayınlanan Foundation’ın ikinci sezonundan resmi görsel paylaşıldı. Diziye yeni isimler de katıldı.

Bilimkurgu dehası Isaac Asimov’un Vakıf serisinden ekranlara uyarlanan bilimkurgu dizisi Foundation, ilk 10 bölüm ile izleyicilerle buluşmuştu. Kitabı okumuş kişilerin eleştiri oklarının hedefi olan dizi şimdi ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Foundation

Yukarıdaki görüntü, Foundation’ın ikinci sezonuna ilk bakışımızı sunuyor.

Jared Harris ve Lee Pace‘in başrolünü üstlendiği Foundation uyarlaması, üstesinden geldikleri zaman ve uzayı aşan dört önemli kişinin hikayelerini anlatıyor. Ölümcül krizler, değişen sadakatler ve nihayetinde insanlığın kaderini belirleyecek karmaşık ilişkiler de cabası. Dizide ayrıca Laura Birn, Terrence Mann ve Cassian Bilton da rol alıyor.

Dizinin Kadrosu Büyüyor

Foundation’ın ikinci sezonunda, orijinal kadroya 10 yeni isim daha katıldı. Ayrıca, gelecek sezonda neler göreceğimize işaret eden karakterlerin açıklamaları da yayınlandı.

Isabella Laughland: Outer Reach boyunca Galaktik Ruh Kilisesi’ni müjdelemek olan neşeyle kendine güvenen bir rahip olan Brother Constant rolünde karşımıza çıkacak. Constant, cesareti ve tutkusu ile ekranlarda yerini alacak.

Kulvinder Ghir: Galaktik Ruh Kilisesi’nin Yüksek Rahibi Poly Verisof rolünde. Alaycı ve sarhoş ama gittiği yolu görecek kadar zeki.

Sandra Yi Sencindiver: Kraliçe Sareth’in güzel, siyasetten anlayan danışmanı Enjoiner Rue rolünde. 16’ncı Cleon’un eski bir cariyesi olan Rue, kraliyet danışmanı olmak için görevini terketti..

Ella-Rae Smith: Cloud Dominion Kraliçesi Sareth olarak karşımıza çıkacak. Eskiden küçümsenmeye alışkın olan Sareth, bunu kendi avantajına kullanır ve gizli bir intikam arayışı içindeyken, keskin zekasıyla İmparatorluk Sarayı’na girer.

Dimitri Leonidas: Alaycı bir kişiliğe ve şüpheli ahlaka sahip usta bir tüccar olan Hober Mallow olarak karşımıza çıkacak. Daha yüksek ve özverili bir amaca hizmet etmek için çağrıldı.

Ben Daniels: Superliminal Filosunun son büyük generali ve Vakfın müstakbel fatihi Bel Roise rolünde. Bel asildir ancak Galaktik İmparatorluk’a olan bağlılığı azalmaktadır.

Holt McCallany: İimdiki Terminus Müdürü ve vatandaşların dış tehditlere karşı koruyucusu Warden Jaegger Fount rolünde.

Mikael Persbrandt: Kalgan’ın Savaş Lordu, galaksiyi ele geçirme arayışında, kaslarla sarmalanmış, güçlü psişik yeteneklere sahip ve nefretle beslenen bir adam olarak karşımıza çıkacak.

Rachel House: Mentallics’in gizemli lideri Tellem Bond rolünde.

Nimrat Kaur: Yanna Seldon rolünde.

İkinci sezonda, öfkeli savaş patronlarından anlayışlı politikacılara birçok yeni oyuncu göreceğiz gibi görünüyor. Foundation dünyası daha da büyüyor.

Foundation 2. sezonunun ne zaman ekranlara geleceği belli değil. Umarız bu sezon daha iyi olur!

Kaynak: Nerdist

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.