Dizi Haberleri

Flash-Arrow Dizi Kadrosuna Yeni İsim Katıldı

arthur-darvill-rip-hunter-banner

CW Kanalı için çekilecek Flash-Arrow ortaklaşa dizi yapımının kadrosu iyiden iyiye şekillenmeye başladı. Son zamanlarda DC’nin televizyon sektöründeki yaptığı dev atılım ile birçok yeni çizgi roman karakterini görmeye devam edeceğiz.

BBC’nin uzun soluklu bilimkurgu serisi Doctor Who’da canlandırdığı Rory karakteri ile hatırlayacağınız Arthur Darvill, Flash-Arrow kadrosuna katıldığı açıklandı. Resmi açıklamanın ardından Arthur Darvill yeniden zamanda yolculuk eden bir karakteri canlandıracak.

Dizinin çekimleri için belirlenen süper kahramanlardan biri de Rip Hunter. Jack Miller ve Ruben Moreira tarafından yaratılan Rip Hunter ilk kez DC’nin çizgi roman antolojisi Showcase #20 (1959) sayısında karşımıza çıkmıştı. 2 yılın ardından kendi serisine kavuşan Rip Hunter, günümüze kadar gelen başarılı DC Comis karakterlerinden biri.

rip-hunter-gorsel-001

Zamanda yolculuk edebilen Rip Hunter, Flash-Arrow dizisinde karşımıza çıkacak. Öte yandan Rip Hunter’ın Booster Gold ile oldukça yakın olduğu çizgi roman okuyucuları tarafından bilinen bir gerçek. Bu da DC Comics Warner Bros. ortaklığının geleceğe yaptığı yatırımlardan biri olarak gösteriliyor.

Bilmeyenler için kısa bir özet geçmek gerekirse Rip Hunter, Booster Gold’un gelecekten gelen oğlu. Hatta bazı teorilere göre kendisi. Bu da demek oluyor ki, sıradaki çalışmalarda Booster Gold karakterini de görebiliriz.

Arthur Darvill ile anlaşmanın kesinlik kazanmasının ardından kadronun büyük bir bölümü de oturmuş oldu. Açıklanan diğer karakterler ise The Atom, Firestorm, Dr. Stein, Hawkgirl, Black Canary, Captain Cold ve Heatwave. Ekibe bir ya da iki ismin katılması daha bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.