Dizi Haberleri

Fallout Dizisinin Yaratıcıları Dizinin Fallout 5 Olduğunu Söylüyor

Amazon’un yaklaşan Fallout dizisi, oyun serisinin hayranları için heyecan verici bir gelişme ve dizi, Fallout 5 yerine geçebilir. Dizinin baş yapımcısı Jonathan Nolan, Total Film’e verdiği bir röportajda, dizinin oyunların hakkını vereceği konusunda oldukça umutlu olduğunu ve “neredeyse Fallout 5 gibi” olduğunu söyledi.

Dizinin Hikayesi ve Oyunlarla İlişkisi

Bethesda’dan Todd Howard da Fallout evrenindeki bu kanonik girişe katılıyor. Ancak dizinin, oyunlarda yer alan tüm mekanları ve karakterleri içermeyeceğini de belirtiyor. Dizinin orijinal bir hikayesi olacak ve ekip yeni şeyler bulmak için özgürce hareket etti.

YouTube player
Twitter üzerinden de izleyebilirsiniz

Nolan, Fallout evrenini doğrudan devam dizileri olarak değil, aynı temaları işleyen hikayelerden oluşan bir antoloji olarak görüyor. Bu fikri, kardeşi Christopher Nolan’ın yönettiği Kara Şövalye film üçlemesi üzerindeki çalışmalarıyla karşılaştırarak genişletiyor ve Fallout’un da Batman gibi “kanonik bir versiyonu olmadığını, dolayısıyla kendi versiyonunuzu icat etmekte özgür olduğunuzu” söylüyor.

🔸Fallout Fragmanı Bize Neler Gösterdi – FRPNET

Dizinin Başarısı Üzerindeki Baskı

Eş dizi sorumlusu Graham Wagner, HBO’nun The Last of Us’ının başarısından sonra Fallout dizisinin karşılaştığı yeni baskıyı da tartıştı. Wagner, Total Film’e konuşan Wagner, “Ters bir şekilde, keşke daha fazla züppelik olsaydı da ilk biz olsaydık!” dedi.

Oyuncular ve Yayın Tarihi

Dizide Ella Purnnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Righteous Gemstones) ve Kyle MacLachlan (Twin Peaks) gibi isimler rol alıyor. Fallout dizisi 11 Nisan tarihinde tüm bölümleriyle Amazon Prime Video’da yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.