AYBABTUDizi Haberleri

Ejderha Mızrağı Televizyon Dizisi Oluyor

Joe Manganiello, Ejderha Mızrağı romanlarını televizyon dizisine uyarlamak için Wizards of the Coast ile çalıştığını doğruladı.

Dungeons and Dragons’ın sevilen evrenlerinden Ejderha Mızrağı, aktör ve FRP tutkunu Joe Manganiello‘nun öncülüğünde canlı aksiyon dizisine uyarlanacak.

D&D Direct etkinliği sırasında Joe Manganiello, Dungeons and Dragons’ın 50. yıl dönümünü kutlamak için Wizards of the Coast için çektiği belgesel hakkında kısa bir güncelleme sundu. Konuya girmeden önce FRP’nin hikayelere olan sevgisini nasıl şekillendirdiğini anlatmak için bir dakikasını ayırdı. Manganiello hemen sonrasında çok sevdiği Ejderha Mızrağı romanlarının canlı aksiyon televizyon uyarlamasında Wizards of the Coast ile çalışmasına yol açtığını açıkladı.

YouTube player

Ejderha Mızrağı romanları ilk olarak Margaret Weis ve Tracy Hickman tarafından yazıldı ve sonrasında ülkemizde dahil pek çok ülkede en çok okunan fantastik serilerden birisi haline geldi.

Ejderha Mızrağı’nın Doğuş Hikayesi

Dungeons and Dragons’ın İlk Canlı Aksiyon Televizyon Dizisi

Şubat 2023’te aktör, Black Forest Wood Co. tarafından FRP oyunları için yapılan özel masayı sergileyen bir videoda yer aldı. Video sırasında kısaca belgeselden ve Wizards of the Coast için bir TV dizisi üzerinde çalıştığından bahsetti. Manganiello, “Dungeons & Dragons için çalışıyorum,” dedi. “Aslında şu anda bir belgesel çekiyorum ve onlar için bir TV programı geliştiriyorum.”

Ünlü aktörün büyük bir Ejderha Mızrağı tutkunu olduğunu biliyoruz. Bu nedenle kendi imkanlarıyla bile olsa bu yapımı hayata geçirmek için elinden geleni mutlaka yapacaktır.

Soldan Sağa: Margaret Weis – Joe Manganiello – Tracy Hickman

Kısa süre önce Wizards, canlı aksiyon Dungeons and Dragons dizisi üzerinde çalışıldığını doğrulamıştı. Bu açıklamada Joe Manganiello’dan söz edilmedi ya da olay örgüsü hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Red Notice’in yönetmeni Rawson Marshall Thurber pilot bölümü yazıp yönetecek ve Paramount Pictures ile eOne, projenin yapımcılığını üstlenecek. Her iki yapımcı da yaklaşmakta olan Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filminde çalışmış ve bu da karakterlerin dizide yer alabileceği spekülasyonlarına yol açmıştı. Manganiello ve Thurber’in projelerinin ayrı diziler mi yoksa aynı mı olduğu henüz doğrulanmadı.

Joe Manganiello’nun Dungeons and Dragons’ın 50. yıl dönümü için hazırladığı belgeselin 2024 yılında gösterime girmesi planlanıyor. Ejderha Mızrağı serisi için henüz onaylanmış bir gösterim tarihi bulunmuyor.

Kaynak: D&D Direct

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.