Dizi Haberleri

Doctor Who’nun İkonik Karakteri Kaptan Jack Geri Dönüyor

Whoniverse’ün en ikonik karakterlerinden biri olan John Barrowman MBE bir kez daha ünlü ceketini giyiyor ve Kaptan Jack Harkness rolüyle Doctor Who’nun yaklaşan festival özel bölümü için geri dönüyor.

Kaptan Jack, dizinin 12.sezon bölümlerinden “Judoon Kaçağı“nda, Doktor kaybolmadan önce ona iletmek için Yaz, Ryan ve Graham’a yaptığı uyarı ile sürpriz bir şekilde kısa bir süreliğine ortaya çıkmış ve izleyicileri oldukça heyecanlandırmıştı.

Yaklaşan “Dalekler’in Devrimi” başlıklı özel bölümde Kaptan Jack, Doktor’un en korkulan ve tehlikeli düşmanlarından biri olan Dalekler’in de dahil olduğu rahatsız edici bir planı keşfederken ‘aileye’ yardım etmeye hazır olacak. On üçüncü Doktor bir uzay hapishanesine kapatıldığında, Kaptan Jack Dünya gezegenini kurtarmaya yardım edebilecek mi?

İlgili Makaleler

Festival Bölümü Hakkında Yorumlar Var

John Barrowman MBE, festival özel bölümünde geri dönmesi hakkında şunları söyledi;

Jack’in ceketini giymek ve Doctor Who’nun setine geri dönmek, tıpkı eve dönmek gibiydi. Kaptan Jack’i oynamak her zaman heyecan verici. O benim hayatımı değiştiren kalbime çok yakın bir karakter ve hayranların onu benim kadar sevdiğini bilmek onun dönüşünü daha da tatlı kılıyor. Umarım herkes Jack’in Onüç ile olan macerasından hoşlanır.

Yapımcı Chris Chibnall ise Kaptan’ın dönüşüyle ilgili şu açıklamayı yaptı;

Doctor Who festival özel bölümü bolca ziyafet anlamına geliyor ve John Barrowman’ın epik ve duygusal uzun metrajlı bir bölüm için Doctor Who’ya geri dönmesinden daha büyük bir ziyafet yok. 2020’nin katıksız saçmalıklarından kurtulabilecek biri varsa o da kesinlikle Kaptan Jack’tir. Dalekler dikkatli olun!

BBC Studios Yürütücü Yapımcısı Matt Strevens ise şu sözleri söyledi;

“Judoon Kaçağı” bölümünde baştan çıkarıcı bir şekilde kısa bir görünmenin ardından, John’u Kaptan Jack olarak tekrar ağırlamak büyük bir keyif ve heyecan. Doctor Who’nun en ikonik karakterlerinden biri olarak varlığı, bu festival özel bölümünü en başından ateşliyor.

Kaptan Jack, 2005 yılında Doctor Who’nun ‘The Empty Child’ bölümünde ilk kez görünmüş ve bunu takip eden birçok bölümde yer almıştı. Son olarak da Doctor Who – The End of Time (2010) bölümünde karşımıza çıkmıştı.

Dalekler’in Devrimi festival döneminde BBC One’da yayınlanırken Türkiye’deki izleyicileri ile BBC First’te buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.