Dizi Haberleri

David Tennant, Good Omens 2. Sezonuna Ailesini de Getirdi

Good Omens’in 2. sezonu, David Tennant‘ın oğlu Ty Tennant ve Peter Davison‘ın diziye katılmasıyla yıldızlarla dolu değişik bir aile birleşimini bizlere sunacak.

David Tennant, Michael Sheen ile birlikte Good Omens dizisinde melek Aziraphale ve iblis Crowley olarak rol alıyor. David Tennant, dizinin 2. sezonu için oğlunu ve kayınpederini de ekibe kattı.

Ty Tennant David Tennant
Ty Tennant ve David Tennant

Açıklanan bilgilere göre House of the Dragon yıldızı Ty Tennant, Ennon adlı bir karakteri canlandıracak. Doctor Who’da Beşinci Doktor’u oynamasıyla tanınan Peter Davison ise Alistair adlı bir karakteri oynayacak.

Peter Davison
Peter Davison

Neil Gaiman ve Terry Pratchett‘ın Türkçe’ye Kıyamet Gösterisi adıyla çevrilen romanından uyarlanan dizi, ilk sezonuyla dünya çapında hayranlar kazandı. Dizi, Deccal’in ve kıyametin gelişini durdurmaya çalışan Cennet ve Cehennem’in temsilcilerini bir arada bizlere gösterdi.

Hayranlar ikinci sezonu heyecanla bekliyor. Henüz resmi bir çıkış tarihi olmasa da Good Omens 2. sezonun 2023 yazında Prime Video’da yayınlanması bekleniyor.

David Tennant Michael Sheen Good Omens
David Tennant ve Michael Sheen – Good Omens

Gaiman daha önce yeni sezonla ilgili şunları söylemişti;

Bu sezonda eski arkadaşlarımızla yeni maceralar yaşıyoruz. Son derece ilginç bazı gizemleri çözüyoruz ve tamamen yeni insanlarla (yaşayan, ölü ve başka türlü), melekler ve iblislerle karşılaşıyoruz.

İlk sezonda bu kadar çok seçkin oyuncu yer aldığı için şanslıydık. Bu yüzden insanları, elimizden geldiğince, bazılarını orijinal eserde oynadıkları rollere, bazılarını sadece onlar için yazılmış yeni rollere davet etmekten zevk aldım.

David Tennant ve Michael Sheen, tabii ki başrolü üstlenmek için yeni sezonda dönecekler. Çeşitli oyuncular ise yepyeni rollerle geri dönecekler.

Miranda Richardson, Crowley’in yerini alan iblis Shacks olarak yeni bir rolde yeni sezonda yer alırken; Anna Maxwell Martin‘in Beelzebub rolünü Shelley Conn devralacak.

Good Omens yeni sezonu yine eğlenceli bir kıyamet gösterisi sunacak.

Kaynak: RadioTimes

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.