Dizi Haberleri

Darth Maul, Mandalorian Dizisine Dahil Olabilir Mi?

Pek ihtimal vermesek de Ray Park’ın canlandıracağı bir Darth Maul’un, The Mandalorian dizisinin ikinci sezonununda gözükebileceği söyleniyor.

The Phantom Manace’de canlandırdığı Darth Maul karakteriyle tanıdığımız Ray Park, geçtiğimiz günlerde kişisel Instagram hesabından bir paylaşım yaparak bizi heyecanlandırdı.

Disney+’ın başarılı Star Wars dizisi The Mandalorian’ı biliyorsunuz. Ray Park, bir Sith logosu koyarak dizinin meşhur sözlerinden “This is the way” yazısıyla paylaştı. Bunu sadece diziyi beğendiği için de yapmış olabilir fakat dizide yer alabileceği düşüncesi de insanda merak uyandırıyor.

https://www.instagram.com/p/B_ixLaTFsyX/

Öte yandan Star Wars zaman çizelgesine baktığımızda bunun pek mümkün olamayacağını görüyoruz. Darth Maul, The Phantom Manace filminde ikiye bölünmüş olarak dev bir çukurdan aşağıya düşmüştü. Ancak Clone Wars serisinde kurtarıldığını ve robotik bacaklarla hayatına devam ettiğini gördük. Darth Maul’un hikayesi bir süre devam etti ama A New Hope öncesinde nihai ölümle buluştuğunu biliyoruz.

The Mandalorian ise Return of the Jedi filminden sonra geçiyor. Yani bu pek mümkün değil. Ancak ikinci sezonda geriye dönük bir sahne gösterilecekse Darth Maul’u görmemiz mümkün olabilir.

Darksaber’a sahip olduğunu gördüğümüz Giancarlo Esposito tarafından canlandırılan Moff Gideon ile geçmişte yolları kesişmiş olabilir. Sonuçta Dark Saber, filmlerde yer almasa bile Clone Wars serisinde önemli bir yer tutmuştu. Mandalorian’da karşımıza çıkarak iki dizinin arasında bir köprü kurulmuş oldu.

Kim bilir, belki Darth Maul da ikinci sezona katılan sürpriz karakterlerden biri olabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.