AYBABTUDizi Haberleri

Cowboy Bebop Animesi Haftaya Netflix’e Geliyor

Netflix, Cowboy Bebop dizisi gelmeden önce izleyicilere animeyi tekrar izleyebilme şansı veriyor. Animeyi Japonca’da seslendiren ses sanatçıları da Netflix ile anlaştı. Live-action dizinin Japonca dublajını animeyi seslendiren ekip yapacak.

Bakalım orijinali İngilizce olan diziyi kaç kişi asıl seslendirme ekibinin hatrına Japonca dublajı ile izleyecek. Orijinali zaten Japonca olan animeyi de Netflix Türkiye üzerinden 21 Ekim‘den itibaren izleyebileceğiz. 19 Kasım’da da diziye göz atabileceğiz.

Netflix’in Cowboy Bebop dizisi anime hayranlarında karışık duygular yaratmıştı. Faye Valentine‘in görünüşünün değiştirilmesi, Ed‘in ilk görsellerde bulunmayışı ve Spike‘ın kostümünün başarısını çokça konuştuk. Fakat sonra Netflix TUDUM etkinliğinde hepimizi ters köşe yaptı. Muhteşem bir açılış jeneriği yayınladılar. Bu jenerik dizinin varlığına dahi tepki gösterecek kişileri bile afallattı. Şüpheci izleyicilere “Aslında iyi olabilir…” dedirtmeyi başardı.

YouTube player

Şimdi de Netflix anime hayranlarının gönlünü alacak yeni bir adım attı. Dizisinin Japonca dublajı için animeyi seslendiren ses sanatçıları ile anlaştı. Anime hayranları hâlâ ön yargıları ile Netflix’e küsmüş olabilirler. Zira geçmişte anime uyarlamaları olumsuz yorumların odağı olmuştu. Bu konudaki başarısızlıkları internet meme’lerine bile dönüşmüştü.

Cowboy Bebop animesi Netflix’e geliyor. Ben bunu dizi çok kötü olursa üzerimizdeki izlerini animeyi izleyerek temizleme şansı olarak görüyorum. Fakat jeneriğe her bakışımda da diyorum ki: “Belki… Neden olmasın?”

See You Space Cowboy…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.