Dizi Haberleri

Charlie Cox Resmen Marvel Sinematik Evreni’nde!

Kevin Feige nihayet beklenen haberi doğrulayarak Cox’ın yeni Marvel projelerinde Daredevil‘ı canlandıracağını açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda izlediğimiz Marvel dizileri Marvel Sinematik Evreni‘ne dahil olmasa da hayranların kalbinde özel yer edinen yapımlar olmayı başardılar. Ana evrende Jon Bernthal olmayan bir Punisher, Charlie Cox olmayan bir Daredevil düşünemez olduk. Çok istedik, çok bekledik, çok dualar ettik ve yakarışlarımız nihayet cevap buldu: Charlie Cox’ın MCU’ya katıldığı bizzat Kevin Feige tarafından doğrulandı!

Cox zaten uzun bir süredir yeniden Matt Murdock olmak istediğini dile getiriyordu. CinemaBlend’e verdiği röportajda karakterin geleceği hakkında konuşan Feige de karakter için Cox’tan başkasını hiç düşünmemiş:

“İlerleyen dönemde yapımlarda biri Daredevil olacaksa o kişi tabii ki Charlie Cox olacak. Ama nerede, ne zaman, nasıl olacağını bekleyip göreceksiniz.”

Peki büyük buluşma ne zaman yaşanacak?

İşte orası biraz muamma, Feige epey ketum şimdilik. Spider-Man: No Way Home’da gözükeceği teorilerini bir kenara bırakırsak en mantıklı ihtimal Hawkeye dizisi. Geçtiğimiz bölümde Kingpin‘le bağlantıları olan Echo ile tanışmıştık. Bölümde ucundan çıtlatılan Kingpin detayı da karakteri Hawkeye’da göreceğimiz teorilerini doğrular nitelikte. Bir diğer ihtimal de She-Hulk dizisi. Kendisi de avukat olan She-Hulk’ımız Jennifer Walters’la güzel bir dinamik oluşturacaktır.

Hangi yapım olursa olsun bu isteğin birinci ağızdan doğrulanması cidden muhteşem bir haber. Feige abinin ellerinden öpüyoruz, büyüksün!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.