Dizi Haberleri

Carnival Row İkinci Sezonuyla Geri Dönecek ve Sona Erecek

Amazon Prime Video’da yayınlanan Carnival Row, uzun bir aranın ardından ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Bu sezonun sonunda ise dizi sona erecek.

Orlando Bloom ve Cara Delevingne‘in oynadığı, periler gibi insanlar arasındaki yaşamı anlatan fantastik dizi Carnival Row ikinci sezonla dönüyor. Dizinin ilk sezonu üç yıl önce Ağustos 2019’da yayınlanmıştı ancak çok da popüler olmadı. Amazon, dizinin ikinci sezonla döneceğini ancak bu sezonla birlikte dizinin sona ereceğini açıkladı.

Orlando Bloom Cara Delevingne Carnival Row

Carnival Row, 17 Şubat 2023‘te on bölümlük ikinci sezon için geri dönecek ve bölümler haftalık olarak yayınlanacak. Kötü haber ise Carnival Row kesinlikle üçüncü sezon için geri dönmeyecek.

Dizi, birinci sezondan sonra yaratıcı tarafında büyük değişikliklere uğradı. Dizinin yaratıcısı Rene Echevarria ilk sezonun ardından ayrıldı. Marc Guggenheim (Arrow) ve Erik Oleson (Daredevil, The Man in the High Castle) diziyi ikinci sezon için devraldı. Dizinin yazarı ve ortak yaratıcısı Travis Beacham da ilk sezon bitiminden sonra ayrılmıştı.

Tüm bunlar, ilk sezon başlamadan çok önce duyurulan ikinci sezon için pek de iyiye işaret değil.

Bununla birlikte ikinci sezon için bir kısa fragman yayınlandı:

YouTube player

İkinci sezonun özeti de şöyle;

İnsanların ve yaratıkların çatıştığı bir fantezi dünyasında, Carnival Row’un ikinci sezonu, sosyal gerilimi körükleyen bir dizi korkunç cinayeti araştıran eski müfettiş Rycroft Philostrate nam-ı diğer Philo (Orlando Bloom) ile başlar. Vignette Stonemoss (Delevingne) ve Kara Kuzgun, The Burgue’in insan liderleri Jonah Breakspear (Arty Froushan) ve Sophie Longerbane (Caroline Ford) tarafından uygulanan haksız baskının intikamını almayı planlıyor. Turmalin (Karla Crome), kaderini ve The Row’un geleceğini tehdit eden doğaüstü güçleri devralır. Ve Burgue ve intikamcı kardeşi Ezra’dan (Andrew Gower) kaçtıktan sonra, Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) ve ortağı Agreus Astrayon (David Gyasi), planlarını alt üst eden radikal yeni bir toplumla karşılaşır. İnsanlar ve periler bölünmüş ve özgürlükleri tehlikedeyken, her kahraman Carnival Row’un destansı sonunda imkansız ikilemler ve ruhu tanımlayan test testleriyle karşı karşıya kalacak.

Carnival Row’un üç yıllık uzun sürenin ardından 17 Şubat 2023 Cuma günü izleyiciyle Amazon Prime Video ekranlarında buluşacak.

Kaynak: Tor

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.