Dizi Haberleri

Blue Eye Samurai, 2. Sezon İçin Onayı Kaptı!

Blue Eye Samurai, 2. sezon onayını aldı. Netflix’in bu yıl en çok konuşulan yapımlarından biri olan Blue Eye Samurai kaldığı yerden devam edecek! Animasyon dizisinin hayranları dizinin devamı için biraz daha bekleyecek.

Yılın sonuna doğru tam da elimizi uzatmışken, Netflix’ten beklenmedik bir sürpriz geldi. Gerek anlatımı, gerek seslendirme ve müzikleriyle, şahane bir yapım olan Blue Eye Samurai sessiz sedasız platformdaki yerini aldı. Aldı almasına ama bu sessizliği ortadan ikiye bölen katananın bıraktığı yara bir hayli büyük oldu.

Animasyon dizi olarak Netflix‘te yer alan Blue Eye Samurai, yapımcılarından gelen açıklamaya göre ikinci sezonunun onayını kaptı. Henüz ön prodüksiyon için bir açıklama yapılmadı. Bu yüzden Blue Eye Samurai 2. sezon ne zaman yayınlanacak, o konuda net bir bilgi yok.

Blue Eye Samurai dizisinin yaratıcıları, ki kendileri Logan ve Blade Runner 2049 gibi iki muhteşem yapımda yer almış isimler, Amber Noizumi ve Michael Green ortak bir açıklamada bulundular. Açıklamada şu sözlere yer verildi:

Blue Eye Samuraş projesine başladığımızda, Edo Dönemi Japonya’sında geçen bu kişisel hikâyeyi alıp en özgün ve en güzel şekilde hayata geçirme sözünde bulunduk. Animasyon ekibimiz, tarihçilerimiz, müzisyenlerimiz, dövüş sanatları uzmanlarımız ve seslendirme kadromuz, beklentilerimizin ötesine geçmeyi başardı.

Mizu’ya ve onun intikam yoluna büyük bir tutku gösteren tüm ekibimize, dünyadaki tüm izleyicilerimize teşekkür ederiz. Mizo’nun dökecek daha çok kanı var! Netflix’teki iş ortaklarımızın bu hikâyenin devam etmesine olanak sağladıkları için derinden minnettarız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.