Dizi Haberleri

Black Mirror 7. Sezon Yolda: Netflix Dizisi Yenilendi!

Black Mirror, 7. sezon ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yaşamımıza kara bir ayna tutan popüler bilimkurgu dizisi Black Mirror, beklenen 7. sezon için Netflix’te yeşil ışık aldı. Variety‘nin bildirdiğine göre, Charlie Brooker tarafından yaratılan dizi, dört yıllık bir aranın ardından bu yılın başlarında izleyicilerle buluştu ve Netflix’in Top 10 listesinde 92 farklı ülkede yer aldı.

Netflix Fransa’dan Gelen İlk Onay

Habere göre, Netflix Fransa’nın silinen bir tweet’te 7. sezonu onaylaması, beklenen duyuruyu önceleyerek dikkat çekti. “Love, Death & Robots S4 ve Black Mirror 7 de yakında geliyor!” ifadeleriyle yapılan bu açıklama, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Black Mirror
Black Mirror

Oyuncu Kadrosu ve Prodüksiyon Bilgileri

Henüz oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar açıklanmasa da, 7. sezonun prodüksiyon çalışmalarına bu yıl içinde başlanacağı belirtiliyor. 6. sezon, Salma Hayek, Aaron Paul ve Josh Hartnett gibi ünlü isimleri ağırlarken, 7. sezonun da benzer bir kalabalık ve ünlü oyuncu kadrosuyla gelmesi bekleniyor.

Yaratıcı Ekip Geri Dönüyor

Charlie Brooker, Annabel Jones ve Jessica Rhodes’un 7. sezonda da yönetici yapımcı olarak geri döneceği haberleri, Black Mirror‘ın kalitesini sürdürme konusunda umut vaat ediyor.

Distopik dizi çoğu zaman geleceği en iç karartıcı şekillerde tahmin etmesiyle tanınıyor. Haziran ayında yayınlanan en son sezon, Streamberry adlı bir yayın hizmetinin yapay zeka kullanarak insanların hayatlarını gerçek zamanlı olarak ele geçirip kendi platformu için şovlara dönüştürmesini konu alan bir bölümle açıldı. Brooker Variety’ye yaptığı açıklamada bölümün yapay zeka programı ChatGPT ulusal bir haber haline gelmeden önce yazıldığını söyledi (hem WGA hem de SAG-AFTRA müzakereleri yapay zekanın izin verilen kullanımını ve kapsamını içeriyordu).

🔸 Black Mirror’a Yön Veren 6 Kitap ve 1 Yazar (frpnet.net)

Bu yılın başlarında yazarların grevini desteklemek için Londra’da düzenlenen bir mitingde Brooker, “Yaşamak için endişeleniyorum -genel olarak yaptığım şey bu- ve yapay zeka, ChatGPT’nin kullanımı ve bunun gibi şeyler konusunda çok endişeliyim” dedi. “Bu benim için özel bir endişe kaynağı, bu yüzden buradayım.” Bu nedenle bölümün “Black Mirror “ın geleceği tahmin etmesinin bir başka örneği olup olmadığı sorulduğunda şu yanıtı verdi “Ne yazık ki, bu durumda.”

Black Mirror hayranları, 7. sezonun hangi konulara odaklanacağını ve nasıl bir bilimkurgu deneyimi sunacağını merakla bekliyor. Dizinin, izleyicilere yine zihin açıcı ve düşündürücü hikayeler sunması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.