Dizi Haberleri

Batman: Animated Series’in Devamı Gelebilir

Efsane Batman çizgi dizisi Animated Series‘in devamının gelebileceğine ilişkin bazı söylentiler var.

1992-1995 tarihleri arasında toplamda 85 yayınlanan Batman: Animated Series, çizgi romanın muhteşem bir uyarlaması olarak karşımıza çıkmıştı. Türkiye’de yayınlanan ve benim gibi birçok izleyiciye Batman sevgisi aşılayan dizinin devamının gelebileceğine ilişkin bazı söylentiler var.

Bildiğiniz üzere Batman markasının yayın hakları Warner Bros.’un elinde. Şirketin alt kuruluşu olan HBO Max isimli dijital platform üzerinde Batman: Animated Series’in bölümlerine ulaşmak mümkün. Şu aşamada HBO Max, Türkiye’ye gelmediği için (Uzak bir ihtimal olduğunu düşünüyorum) tekrar izlemek pek mümkün değil.

Ancak bir söylentiye göre HBO Max, eski çizgi dizinin bölümlerinin izlenmesinden oldukça memnun. Bu sebeple dizinin devamını getirebilmek için bazı çalışmalara başladıkları söyleniyor.

Genelde bu tarz eski yapımların devamlarının gelmesi pek olumlu karşılanmıyor. Hatta çoğu zaman kötü işler ortaya çıkıyor. Samurai Jack gibi nadiren devam serilerinin tuttuğunu görüyoruz. Aynı durum Batman: Animated Series için olur mu acaba?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.