Dizi Haberleri

BBC’nin Dracula Dizisi Aradığı Kont Dracula’yı Buldu

Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz üzere Sherlock dizisinin başındaki Steven Moffat ve Mark Gatiss, BBC için 3 bölümlük bir Dracula mini-dizisi çekeceklerini açıklamışlardı. Şimdi aranan Kont da bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, Danimarkalı aktör Claes Bang (The Girl in the Spider’s Web), Kont Dracula rolünü oynayacak.

► BBC ve Netflix Ortak Yapımı Dracula Dizisi İçin Düğmeye Basıldı

Bram Stoker’ın ünlü romanından uyarlanacak dizi 1897 yılında, Viktoryen dönem Londra’sında geçecek. Moffat ve Gatiss, Dracula hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle açıkladı;

Her zaman büyük kötülük hakkında hikayeler olmuştur. Dracula hakkında özel olan şey, Bram Stoker’in kötülüğe kendi kahramanını vermesi. Taze kan gibi bir şey yok.

Dracula rolünü oynayacak Claes Bang ise heyecanını anlattı;

Bu kritik rolü oynayacağım için çok heyecanlıyım; özellikle de senaryo, Steven Moffat ve Mark Gatiss gibi Sherlock’u ortaya koyan isimlerin elinden çıkmışken. Evet Dracula kötüdür ama onda çok daha fazlası var; kendisi karizmatik, zeki, esprili ve seksi. Yıllar boyunca Dracula’yı oynayan tüm inanılmaz insanlar arasına girecek olmanın bilincindeyim ve bu inanılmaz karakteri üstlendiğim için çok ayrıcalıklı hissediyorum.

Dracula Efsanesi

Dracula rolü, daha önce Christopher Lee, Gary Oldman, Bela Lugosi, Frank Langella gibi başarılı aktörler tarafından canlandırdıldı ve kimisiyle de özdeşleşti. Claes Bang iyi bir iş çıkarırsa hafızalarımızda Dracula karakteriyle kazınabilir. Bu fantastik diziyi izlemek için sabırsızlanıyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.