Dizi Haberleri

Alan Moore’un From Hell Eseri, Yeniden Ekranlara Geliyor!

from-hell-banner

Alan Moore’un yazdığı, fantastik bir Jack the Ripper hikayesi olan From Hell (Cehennemden Gelen), daha önce beyazperdede karşımıza gelmişti. Başrollerinde Johnny Depp ve Ian Holm oynamışlardı.

Şimdi ise FX kanalı, bu muhteşem hikayeyi dizi yapmaya hazırlandığını açıkladı.

Son dönemlerde çizgi romanların televizyon ekranlarına gelmesine alıştık. From Hell de bu furyadan payını almaya hazır. 2001 yılında vizyona giren filmin yapımcılığını üstlenen Don Murphy, dizinin de yapımcılığını üstlenecek. Don Murphy, daha önceki röportajlarında da From Hell eserinin filme değil diziye daha uygun olduğunu belirtmişti.

from-hell

Dizinin daha çok olay kurgusu üzerinden ilerleyeceği söyleniyor.Children of Men’in yazarı David Arata serinin senaryosunu yazacak.

Hikayenin konusu şöyle;

Viktoryen Dönem’in gaz lambaları ile aydınlatılan 1880’ler Londra’sında insanları dehşete sürükleyen Karındeşen Jack cinayetleri hüküm sürmektedir. Korku içerisindeki insanlığı bu vahşetten kurtarabilecek tek kişi Müfettiş Fred Abberline olamak üzeredir. Psişik güçlere sahip olan Abberline, partneri Godley’le birlikte bu güçlerinin ortaya çıkardığı delilleri takip etmeye koyulurlar.

Alan Moore’un yazdığı ve Eddie Campbell’ın çizdiği 572 sayfalık Karındeşen Jack hikayesi sonunda hakettiği detaylı uyarlamaya kavuşuyor mu?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.