Dizi Haberleri

Acayip Hikayeler Geliyor

acayip-hikayeler-dizi

Galip Tekin’in fantastik dünyası, her hafta bambaşka hikayeler ve farklı oyuncularla ekrana gelecek. Her hafta başka bir hikaye, Haluk Bilginer, Şevval Sam gibi farklı farklı oyuncularla ekrana gelecek.

Bu iş için iki yıldır, 20’ye yakın yazar çalışıyor. Galip Tekin‘in dergilerde yayınlanmış öykülerinden yola çıkarak hazırlanan hikayelerin anlatıcısı ise; Hayko Cepkin.

2 Mart tarihinde sizlere duyurduğumuz fantastik yenilikler haberinde diziden bahsetmiştik. Tekin’in birbirinden çarpıcı hikayelerini ekrana taşımak için 2 yıldır, 20’ye yakın yazar çalıştı ve çizgi roman tadını ekrana taşımak için 15 kişilik animatör ekibi karakterleri oluşturdu.

+18 ibaresiyle, televizyonun kaldırabileceği kadarını ekrana aktaracak dizinin hikayelerini, Seyfi Şahin senaryolaştırıyor. Yapımcılığını Metin Kalkavan’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Veli Çelik yapıyor.

Galip Tekin’in fantastik dünyasının tüm karakterleri değişik tekniklerle dizide yer alacak! Acayip Hikayeler her bölüm bambaşka fantastik hikaye ve farklı usta oyuncularla izleyiciyi şaşırtacak.

Acayip Hikayeler 13 Nisan Cuma gecesi Star TV’de başlıyor!

İşte dizinin fragmanı:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.