AYBABTUHaberler

Disney, Indiana Jones Dizisi Yapmak İstiyor

Lucasfilm, Disney+’ta yayınlanmak üzere Indiana Jones dizisi çekmek istiyor. Genç Indiana Jones dizisinden sonra yeni bir Indiana Jones izleyebiliriz.

Lucasfilm, Disney+ için yeni bir Indiana Jones dizisi için kolları sıvadı. Halihazırda yeni bir Indiana Jones filmi çekimleri devam ediyor. Harrison Ford’u son kez izleyeceğimiz filmden sonra bir de televizyon dizisi yolda görünüyor.

Indiana Jones Harrison Ford

1992 yılında The Young Indiana Jones Chronicles (Genç Indiana Jones) dizisi 2 sezon olarak ekranlarda yayınlanmıştı. Sonrasında da dizinin devamı olarak 4 televizyon filmi yapılmıştı. Sean Patrick Flanery‘nin Indiana Jones karakterini canlandırdığı dizinin bir bölümünde Haluk Bilginer de yer almıştı. 30 yıllık aranın ardından Jones, yeni maceralarla televizyon ekranlarında boy gösterecek gibi duruyor. Dizinin bir bölümünde de Harrison Ford, 50 yaşındaki Indiana Jones’u canlandırmıştı.

İlgili Makaleler

Variety‘ye göre Disney ve Lucasfilm şu anda dizi için yeni yazarlar arıyor. Dizide ne izleyeceğimiz henüz belli değil. Bu bir öncül yapım mı olacak yoksa beşinci filmden sonrasını mı anlatacak hiçbir şey belli değil. Belki de tamamen bağımsız bir yapımla da karşılaşabiliriz.

The Young Indiana Jones dizi
The Young Indiana Jones dizisinden bir görüntü

Her ne olursa olsun, yeni Indiana Jones dizisinde Harrison Ford yer almayacak. Yayınlanan raporda Disney’in Indiana Jones markasını devam ettirmek için dizi, yeni film ve alternatif medya gibi içerikleri araştırdığı belirtiliyor.

Disney, Indiana Jones’u da Star Wars gibi genişletilmiş bir yapıya çevirebilir. Star Wars nihayetinde galaksiyi kapsayan farklı hikayeler içerebiliyor ancak Indiana Jones, tek bir karaktere odaklanıyor. Ne kadar devam ettirebilirler veya ana hikayeyi bozmadan hikayeyi ne kadar çeşitlendirebilirler göreceğiz.

Kaynak: Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.