Haberler

DC FanDome Etkinliğine Katılacakların Listesi Belli Oldu

22 Ağustos tarihinde online olarak bizlerle buluşacak olan DC FanDome etkinliğinde kimleri göreceğimizin listesi duyuruldu. Yine bir yıldızlar geçidine şahit olacağız.

Pandemiden kaynaklı bu yılın birçok büyük etkinliği peşi sıra iptal edilmişti. Ancak firmalar yine de etkinliklerden vazgeçmedi. Online mecraya taşınan etkinliklerden de güzel verim alınabildiği görüldü. Bu ayın en merak edilen online etkinliği de DC FanDome olacak.

Birkaç ay önce duyurulan etkinlik, DC markası altındaki sinema, dizi, oyun, çizgi roman ve yan medya platformları için tam bir şölen tadında geçecek. 24 saat sürecek etkinliğe kimlerin katılacağı da DC Comics Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

Uzun uzun anlatmaya gerek yok ama yine de dikkatimizi çeken isimleri de sizlerle paylaşalım.

Elbette etkinliğin en önemli parçasını, sinema alanı oluşturacak. Yeni Batman filmine ilişkin ilk görüntüleri göreceğimiz etkinlikte, filmin yönetmeni Matt Reeves ve başrolü Robert Pattinson bulunacak. Ayrıca Flash filminin yönetmeni Andy Muschetti ve Flash’ın kendisi, yani Ezra Miller da etkinlikte olacak.

Shazam ve Black Adam oyuncularının da yer alacağı etkinliğin bir başka önemli ayağını da The Suicide Squad ekibi oluşturacak. Tam ekip katılacağı söylenen ekip filmin ilk fragmanını da bizlerle paylaşacak.

Wonder Woman 1984 ekibinin yanı sıra Zack Snyder’ın Justice League için hazırladığı yeni yönetmenin kurgusu da izleyicilerle buluşacak.

Dizi alanında Titans, Doom Patrol ekibi yer alacak. DC, çizgi roman ve grafik roman dünyasının isimlerini de unutmuş değil. Brian Michael Bendis, G. Willow Wilson, Geoff Johns, Jim Lee, Nicola Scott ve Neil Gaiman da etkinliğin ön plana çıkan isimleri.

22 Ağustos’ta gerçekleşecek etkinlik için alarmınızı şimdiden kurun. Herkesin katılım sağlayabileceği etkinlikte bolca yeni bilgiye ulaşacağız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.