Haberler

Dave Filoni, Lucasfilm’in Yaratıcı Yönetmeni Olarak Görevlendirildi!

Lucasfilm tarafından yapılan yeni duyuruda, Star Wars için uzun yıllardır çalışmalarda bulunan Dave Filoni‘nin görev tanımında terfi yapıldı.

Clone Wars ve Rebels çizgi dizilerinin yanı sıra The Mandalorian‘a fikir babalığı yapan Dave Filoni, hak ettiği konuma Lucasfilm tarafından getirildi. Birçok önemli Star Wars projesi için çalışmalarını sürdüren Dave Filoni, son olarak The Mandalorian’da, Jon Favreau ile birlikte çok başarılı bir iş çıkartmıştı.

Filoni Resistance, The Bad Batch için çalışmalarını sürdürürken bu yılın sonunda yayınlanması planlanan The Book of Boba Fett için de Robert Rodriguez ile beraber çalışacak.

Lucasfilm, Dave Filoni’yi Yaratıcı Yönetmen ve Baş Yapımcı rolüne yükselttiğini bugün itibariyle duyurdu. Filoni’nin son yıllardaki başarılı işleri göz önüne alındığında, Star Wars hayranları bu haberi mutlulukla karşıladı. Şimdi geriye Star Wars serilerinin başlarına evreni daha iyi anlayan yönetmen ve senarist kadrolarını getirmek kaldı. Bunu da Filoni’den başkası yapamaz sanırım.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.