Haberler

Dark Souls FRP Oyunu Duyuruldu

Resmi Dark Souls kutu oyunu yapan Steamforged Games, Dark Souls FRP oyunu üzerine çalıştıklarını duyurdu.

Dungeons and Dragon’un 5E sistemi için maceralar üreten Steamforged Games‘in önceki FRP oyunları da aynı sistemle yapmıştı. Epic Encounters ve Animal Adventures gibi Dungeons and Dragons 5E FRP maceralarını yayınlamıştı. Dark Souls için sadece bir macera uyarlaması konuşulsa da sıfırdan farklı bir sistemin kullanılması ihtimali de var.

YouTube player

Şu anda sadece duyuru mevcut ve oyun hakkında çok az şey biliyoruz. Oyun şirketi de bu konuda çok fazla konuşmadı;

Dark Souls: Rol Yapma Oyunu geliyor. Siz de Lothric’in kalbinde neler olduğunu öğrenmek istiyorsanız, adınızı yazın ve kaderinizi mühürleyin…

Bu açıklama ile hayranları kendi haber listesine dahil olmaya davet ettiler. Dark Souls: The Roleplaying Game resmi olarak lisanslı bir oyun olacak. FromSoftware ve Bandai Namco ile ortaklaşa geliştirilecek.

Dark Souls Masaüstüne Geliyor

Dark Souls oyunlar 2011 yılında oyuncularla buluştu ve o günden beridir zorlayıcılığıyla da oyuncuları sinir etmeye devam ediyor. :) İlk oyun hem PlayStation 3 hem de Xbox 360 için yayınlandı. Sonrasında yeni oyunlar macerayı devam ettirdi. Şimdi de zorlu düşmanlarla masaüstünde zarlar atarak savaşacağız. Dark Souls FRP oyunu da oyuncuları sinir edecek mi merak konusu…

Dark Souls: The Roleplaying Game, Kickstarter’da destek arayacak mı bilmiyoruz. Steamforged, Kickstarter’ı kullanmayı seven bir firma ve bu FRP sistemi de önce oradan destek toplayabilir. Neler olacağını yakın zamanda göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.