Haberler

Daisy Ridley, Rol Bulamamaktan Şikayetçi

Disney’in Star Wars Üçlemesi’nde yer alan Rey karakterini canlandıran Daisy Ridley, yeni yapımlarda yer alamamaktan şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Disney’in çektiği Star Wars Üçlemesiyle ilgili bir haber yazarken sonradan gelebilecek yorumları hayal ediyorum. Ve inanır mısın çoğu da doğru çıkıyor. Bir kısım okur benimle aynı fikirde olup yeni üçlemenin ne kadar kötü olduğunu kabul ederken, bir kısım okur da serinin o kadar da kötü olmadığını dile getiriyor.

Burada amacım yine eski defterleri açmak değil ama şurada herkesin hem fikir olduğunu düşünüyorum. Serinin en başarısız ve en yeteneksiz oyuncusu, benim gözümde Daisy Ridley idi. Sadece birkaç mimikle üç filmi götürdü desek yeridir. Kendisini de zaten üçlemeden sonra pek göremedik. 2017 tarihli Murder on the Orient Express’in yeniden uyarlamasında ve Peter Rabbit animasyon filminde seslendirmen olarak gördük.

Entertainment Weekly’e röportaj veren Ridley, Star Wars üçlemesini bitirdikten sonra akıl sağlığının bozulduğunu dile getirdi. Ridley, “Son beş yılda pek ilerleme kaydedebildiğimi düşünmüyorum. Yavaşlamam gerekti ve bu akıl sağlığım için önemliydi. Star Wars hayatımın çok önemli bir parçasıydı.” sözlerine yer verdi.

Sonrasında ise sinema sektöründeki gelişimine yönelik şikayetlerini dile getirdi. Filmden sonra birçok seçmeye katıldığını ama bu yılın başından beri hiçbirinden geri dönüş yapılmadığını ve yenilerinin de gelmediğini söyledi.

Yani biraz bariz ama Ridley’in gözden kaçırdığı, tüm dünyada Ocak ayından beri, ülkemizde de Mart ayından beridir süre gelen amansız bir pandemi var. Sinema sektörü kepenklerini kapatma seviyesine geldi. Belki de bunun da seçmelere etkisi olmuştur diye düşünüyorum. Elbette bir de artık sinema bu tarz standart yeteneğe sahip oyuncuları sevmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.