Haberler

Cyberpunk Temalı Cyber Odyssey Kutu Oyunu Geliyor

Fransa merkezli The Red Joker‘den Cyberpunk temalı yeni bir kutu oyunu geliyor! Cyber Odyssey, yakın bir tarihte Kickstarter’a giriş yapacak.

2013 yılında kurulan The Red Joker, kısa süre içerisinde başarılı kutu oyunlar hazırlayarak, oyun severlerin dikkatini çekmeyi başaran bir firma oldu. Meşhur çizgi roman serisi Okko‘yu, Okko Chronicles adı altında kutu oyunu olarak hazırlamışlardı. Aynı ekibin elinden çıkma Cyber Odyssey ile Kickstarter‘a girmeyi hedefliyorlar.

Cyber Odyssey, masaüstü kutu oyunlarına yeni yeni yerleşmeye başlamış olan açık dünya konseptiyle hazırlanmış. Sistemin tasarımı Okko ve Joan of Arc kutu oyunlarını hazırlayan Pascal Bernard‘a ait. Kutu içerisinden çıkacak minyatürlerse daha öncesinde Okko’da beraber çalıştığı Arnaud Boudoiron‘un elinden çıkma.

Yeni kutu oyunu, 21. yüzyılda geçiyor ve Cyberpunk türünden besleniyor. New Eden isimli bir şehirde oyuncular çeşitli görevler yapabilecekler. Suçun artmaya başladığı şehirde oyuncular ortaklaşa çalışarak cinayetleri çözmeye ve şehirdeki güçlerini artırmaya çalışacaklar. Beş farklı oyun tablası üzerinde çeşitli kahramanları canlandırma imkanları olacak. Bu yolculuklarında araştırma, hackleme ve dövüş mekaniklerini kullanarak New Eden’ın engellerini aşmaya çalışacaklar.

Cyber Odyssey önümüzdeki aylarda Kickstarter‘a giriş yapacak. Şu aşamada henüz net bir tarih yok. Ancak 2021 yılı itibariyle çalışmalar başlayacak.

Cyber Odyssey hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Facebook adresine, Twitter sayfasına ve Instagram hesaplarına göz atabilirsiz.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.