Haberler

Crunchyroll Platformu Sony’e Satılmış Olabilir

AT&T firmasına bağlı olan ve isteğe bağlı anime yayınları yapan Crunchyroll platformu Sony tarafından satın alınmış olabilir.

Bir süre önce sağlam bir borç yükünün altına giren AT&T, belini doğrultabilmek adına (150 milyar dolarlık bir borçtan söz ediliyor) elindeki markaları satmaya ya da kapatmaya karar verdi. Bunlardan ilki de oldukça iyi bir getirisi olmasına karşın Crunchyroll oldu.

Crunchyroll, bilmeyenler için açıklamak gerekirse, dünyadaki en büyük anime içeriğine sahip isteğe bağlı yayın platformlarından biri. Mobilden, web sitesi ya da oyun konsollarıyla akıllı TVler üzerinden ulaşıp sürüsüne bereket animelerden istediğinize başlayabiliyorsunuz.

Variety tarafından yapılan haberde, AT&T firması Crunchyroll için minimum 1 milyar dolarlık bir satış fiyatı belirlediği yazılmıştı. Sony’nin bu teklife hızlıca atladığı ve 1.5 milyar dolar önerdiği söyleniyor. Ortada bir el sıkışma duyurusu yok ancak AT&T ve Sony’nin prensipte anlaştığı söyleniyor.

Çok fazla olmasa da ülkemizde de kullanıcısı bulunan Crunchyroll’un tüm dünyada 3 milyondan fazla kullanıcısı olduğu biliniyor. Sony’nin Japonya merkezli olduğu düşünüldüğünde, daha fazla anime içeriğiyle birlikte ve biraz daha uygun hale getirilmiş üyelik ödemesiyle firmaya kazanç sağlayabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.