Çizgi Roman Haberleri

Yeni “Serenity” Çizgi Romanı

serenity-banner

Firefly dizisi bitti, heyecanı ve macerası bitmiyor.

Toplamda 14 bölüm yayınlanan ve sonrasında bütçe sıkıntıları nedeniyle yayından kaldırılan dizi, Serenity filmi ile sona ermişti. Fakat dizinin ve filmin bitmesi, seriyi sevenlerin ilgisini bitirmedi.

İlgili Makaleler

serenity-cizgi-resim12006 yılında Dark Horse Comics tarafından yayınlanan ve serinin hem yaratıcısı hem de yazarı olan geek yönetmen Joss Whedon‘ın yazdığı çizgi roman serisi çok uzun soluklu olmamıştı. Toplamda 7 sayı sonrasında Serenity çizgi romanı da 2007 yılında bitti. Ardından Margaret Weis Production firması, Serenity FRP oyun kitabını çıkardılar. Bu sene ise yine Margaret Weis, Firefly oyun kitabını çıkardı.

Hayranları halen Firefly ve Serenity’yi konuşmaya devam ederken Dark Horse Comics de bu durumun farkına vardı ve yeni bir Serenity çizgi roman serisini yayına almaya karar verdi. 

Seriyi, daha önce Joss Whedon ile Buffy the Vampire Slayer çizgi roman serisinide çalışmış olan Georges Jeanty çizecek. Yazarın ise kim olacağı belli değil ancak daha önceki çizgi roman serisini yazan, dizisini hazırlayan, filmini yöneten Joss Whedon’ın, kendi çocuğu gibi gördüğü bu eseri yalnız bırakmayacağını düşünüyorum.

Seri, 2005 yılında yayınlanan Serenity filminin sonrasını konu alacak. Eğer Firefly dizisini ve Serenity filmini halen izlemeyenler varsa bu Space-Western bilimkurgusunu mutlaka izleyin.

Biz de gelişmeleri heyecanla bekliyoruz.

Daha önce yayınlanan Serenity çizgi romanlarını Amazon üzerinden satın alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.