Çizgi Roman Haberleri

Paul Levitz, DC Comics’ten Ayrıldı!

paul-levitz-dc-comics

DC Comics’in yöneticilerinden olan, 2002-2009 yılları arasında DC Comics’in başkanlığını yapmış olan Paul Levitz, çizgi roman devi ile yollarını ayırdı.

Alan Moore ve Marv Wolfman gibi yazarları, Karen Berger gibi editörleri DC Comics bünyesine katan yazar, editör ve yönetici Paul Levitz; artık başka bir çizgi roman firması için ter dökecek!

paul-levitzDC Comics’in yönetiminden ayrılan çizgi roman ustası, BOOM! Studios firmasının yönetimine girdi.

Şöyle bir durum var; 36 yıl boyunca DC Comics için ter dökmüş bir ustanın hop diye başka bir firmaya geçmesi ve sonrasında yaptığı açıklama kafaları biraz karıştırdı.

Paul Levitz, “BOOM! ilginç bir firma ve yönetici pozisyonu, eğitmenliğime devam ederken DC için yazma fırsatı da sağlayacak,” açıklamasında bulundu.

Batman, Legion of Super Heroes, Teen Titans, Wonder Woman, Superman gibi serilerde de çalışmış olan Levitz, anladığımız kadarıyla DC Comics için senaryo yazmaya devam edecek ancak yöneticilik yeteneklerini artık BOOM! Studios için kullanacak.

Adventure Time, Elric, Dracula, Fall of Cthulhu, Farscape, Hellraiser, Mouse Guard, Okko, Planet of the Apes, Robocop gibi serileri yayınlayan BOOM! Studios’un önümüzdeki günlerde neler yapacağını hep beraber göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.